Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Între poftă și sănătate

Mă uit cu poftă la borcanele colorate de pe raft: zacuscă, marmeladă, compot. Înghit în sec, trec mai departe, câtă vreme fac planul mental în privința unei eventuale așa-zis producții home made.

Nu mi-am propus astăzi să țin o lecție despre alimentație și nici să dau vreun sfat, câtă vreme acesta nu mi-a fost cerut, însă cred cu tărie că tot ce suntem, că tot ce facem pe lumea asta își are drept bază alimentația. Zacusca cea mai bună conține legume cultivate în grădină. Făcând o paralelă, e la fel ca în medicină: câtă vreme știi diagnosticul corect, ai soluția problemei.

Și dacă tot am ajuns la medicină, vreau să povestesc în fapt, adevăratul motiv al acestor rânduri.Și tu, și sora ta, și vecinul de la 3 vă plângeți de dureri de spate. Fie că ele vin de la geanta prea încărcată cu nimicuri sau de la poziția incomodă adoptată la birou, fie că ai cărat toate legumele alea amintite mai sus pentru zacuscă 😀 sau că ai stat prea mult aplecată să le tai, concluzia e una singură: nu te juca cu sănătatea ta.

Centrul Medical Recumed

În cazul durerilor de spate este indicat masajul terapeutic. Acesta ajută, de asemenea, și în fracturile articulare. Efectele în cazul traumatismelor sau al bolilor sunt de ameliorare și întretinere, mergând până la vindecarea completă. Se masează coloana, mijlocul, omoplații, umerii și gâtul, asigurând buna funcționalitate a sistemului nervos central care coordonează glandele endocrine. Activează totodată circulația și oferă elasticitate pielii. Cel mai important aspect din punctul meu de vedere constă în faptul că, imunitatea crește, iar organismul este în formă.

De ce “masaj terapeutic” și care este diferența dintre acesta și masajul de relaxare? Ei bine, este intens și are în calcul tratarea problemelor specific de sănătate. Provine din practica Indiei antice, contribuind la reinstaurarea armoniei în organism prin circulația energiei în corp.

Am povestit destule, așa că, lasă biroul, nu te mai plânge, termină de tocat legumele pentru zacuscă și fă o programare cât mai curând. Ți-am mai spus: sănătatea este bunul cel mai de preț! Nu ce ai în geantă și nici cât câștigi la job!

Eu am fost săptămâna trecută cu un voucher oferit de către Kuponiada.ro, în cadrul Redutti Experience, la Centrul Medical Recumed  din strada Gr. Alexandrescu. După preferințe, te poți bucura de mâinile magice ale unei doamne sau ale unui domn.

sursa foto


Iulia (iYli)

Iulia (iYli) s-a bucurat de un voucher pentru 2 sedinte de masaj terapeutic decontracturant la Centrul Medical Recumed, pus la dispoziție de Kuponiada.ro

Experiențe povestite de: