Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Prima dată la cosmetică

Ați citit bine, până săptămâna trecută eu nu am fost niciodată la cosmetică.Orice tratament facial l-am aplicat acasă și până acum nu am avut probleme. Nici nu am un ten exagerat de pretențios sau problematic, ca să aibă dânsul nevoie de programări periodice la salonul de înfrumusețare 😛

Cu toate acestea, am participat la campania de testare Redutti Experience destinată bloggerilor. Dintre ofertele puse la dispoziție de către Kuponiada, am ales un cupon pentru tratament facial – microdermabraziune și bonus pensat sprâncene. Am avut parte de acest tratament la salonul Casa Marchizei din Cluj-Napoca.

Salonul este situat în zona ultracentrală, într-o curte interioară. Este micuț și cochet și oferă servicii de masaj și de cosmetică.

Salon Casa Marchizei

“Operațiunea” a fost efectuată de Emese, cosmeticiana de serviciu :P iar aceasta presupunea: demachiere, scrub, dermabraziune, ser facial, mască calmantă și cremă de zi. Din păcate, nu mai țin minte numele produselor, știu că erau pe bază de plante și proveneau din Italia.

Totul a decurs normal doar că nu mă așteptam ca dermabraziunea să fie… atât de dură! Nu mă înțelegeți greșit, nu am pățit nimic, pielea e la locul ei dar capetele acelea pe care le veți vedea mai încolo în poze chiar sunt alcătuite din praf de diamant de diferite mărimi. Prima dată s-a folosit un capăt mai abraziv, apoi un capăt muuuult mai fin pentru zonele mai sensibile.

Aaaa da și să nu uit, după masca astrigentă care a calmat tenul și a “închis porii”, Emese a folosit un wand minune la capătul căruia se iveau mici descărcări electrice menite și ele să “închidă” porii. Pișcă puțin dar nu e ceva îngrijorător. Totuși recomand celor cu tenul foarte sensibil să discute înainte cu cosmeticiana lor despre toți pașii pe care îi implică tratamentul de microdermabraziune.

All in all, sunt foarte mulțumită de rezultat chiar dacă nu am termen de comparație. Tenul meu a rămas super fin iar când spun super, I really mean it. Dermabraziunea cu diamant înlătură celulele moarte și permite pielii să se regenereze mai ușor, mai ales dacă după aceea folosim creme și uleiuri care promovează regenerarea celulară (de exemplu, creme cu retinol, colage, vitamina C , A, E etc). În plus, dermabraziunea reduce aspectul ridurilor, al petelor solare, al petelor post acnee. În cazul meu, a redus din prezența pistruilor, chiar dacă mie-mi plac mult pistruii mei :(

Mi-a plăcut foarte mult și ce formă mi-a dat Emese sprâncenelor, lucru mare zic eu având în vedere că nu m-a mai pensat niciodată. Chiar și așa a înteles exact indicațiile mele, lucru pentru care îi mulțumesc (am mai fost la pensat și în alte saloane vestite unde am primit tot, numai ce-mi doream nu).

Vă las cu câteva poze, inclusiv cu aparatul minune compus din diamante.


Experiențe povestite de: