Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Karting în premieră

Premiera e pentru persoana mea. Prima dată când m-am dat cu și într-un kart. Prima dată când am folosit un voucher a la Groupon. Sau orice alt tip de voucher.

 Bun și ce? Adicătelea ce e așa de spectaculos la o premieră. Fie ea și dublă. Premiera.

 Păi … pentru simplu fapt că mulțumită celor de la Redutti, în cadrul campaniei Redutti Experience, mi-a mai încălcat un “n-o să fac asta niciodată”. Așa mi-am zis, n-o să mă dau niciodată cu un kart, e pentu copii, n-o să cumpăr sau să folosesc niciodată pentru mine un voucher, nu e stilul meu.

 Și ce m-am înșelat. Nu numai că m-am îndrăgostit de karting dar o să și cumpăr câteva vouchere, să le vâr sub bradul de Crăciun.  Să am complici data viitoare când merg la Mega Karting, AFI Palace, București, România.

 La etajul II al celebrului mall, chiar în parcare, găsești pista de karting. La intrare te întâmpină prietenos gazdele de la Mega Karting și te indrumă spre camera de instruire (“briefing”) după ce ai completat formularul “pe propria răspundere”. Musai să ai la tine, buletinul sau un act de indentitate.

 Instructajul e serios, și îți recomand să îl iei în serios, nu cumva să superi instructorul. Eu mi-am luat două steaguri albastre. Nu îți spun ce înseamnă asta, te las să te convingi singur/singură.

 Voucherul pe care l-am primit spre test a fost de o cursă, tariful per cursă este de 40 de RON în timpul săptămânii, 45 de ron, per cursă sâmbăta și duminica. O cursă durează cam 15 minute. Cred. A fost totul atât de rapid și fascinant încât am uitat să mă cronometez. Cât despre mersul tare … n-am mers tare. Nu înțelegeam de ce sunt așa aproape de sol, eu obișnuită fiind cu înălțimea lui Dark Dude, Land Cruiserul meu 4×4. Nu înțelegeam de ce se iau așa ușor virajele etc. Până m-am prins cum stă treaba m-am pomenit cu un pilot femeie în față, mi-a fost așa să o depășesc și … s-a terminat cursa. Dar e distractiv, te întreci cu ceilați piloți, te depășesc, îi depășești, nu îi lași să te depășească.  Ca la formula 1. Glumesc! Serios. Foarte serios.

Recomand sincer. O să îți placă. Serios. Foarte serios.


Roxana Radu

Roxana Radu a simțit adrenalina într-o cursă de 10 minute cu noile karturi Sodikart de 9 CP, cu doar 19 RON, voucher oferit de Groupon.

Experiențe povestite de: