Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Oana Bratila

Oana Brătilă

Salut, numele meu este Oana, am 25 de ani și, dacă interesează pe cineva, sunt zodia fecioară. Ascendentul nu mi-l cunosc.

În liceu îmi plăceau matematica şi filosofia, iar după o serie de răzgândiri m-am înscris la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, o facultate care contrar celor crezute nu este pentru piţipoance şi Columbence.

Lucrez în management muzical, iar cele două mari pasiuni ale mele sunt oamenii și new media. Cred cu tărie că putem schimba lumea în care trăim și îmi doresc să ajungem să zâmbim mai mult și mai des. Așa că acum 4 ani de zile m-am hotărât să scot ce e mai bun din România și am început, în paralel cu jobul meu, să mă implic într-o serie de proiecte și campanii sociale.


Cupoane testate:


Pentru doar 34 RON te bucuri de 1X Ora Echitatie la Sport Club Dragon + Bonus 25% Reducere in afara termenului voucherului sau un Abonament Lunar cu Ore Nelimitate la pretul de 750 RON!

De cel puțin un an de zile tot spun că e musai să ajung la o ședință de echitație, deși am rămas cu gândul la asta de la vârsta de 6 ani, când am urcat prima oară pe un ponei, la Grădina Zoologică. De atunci am mai tot încercat să păcălesc îngrijitorii cu înălțimea mea, dar n-am avut noroc. De la o vârstă trebuie pur și simplu să accepți că poneii sunt ai copiilor și că deși în sufletul tău tot copil ai rămas, trebuie să treci la nivelul următor: căluțul! – CITEȘTE TOT ARTICOLUL


Profil Web 2.0