Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Raluca Duță

Raluca Duță

Dacă ar fi să vorbesc acum despre mine, aș ști că aș da o definiție temporală a ceea ce sunt, pentru că la fel ca noi toți, sunt mereu alta după fiecare experiență faină care îmi mai modelează puțin personalitatea de-a lungul zilelor, lunilor, anilor.

Acum sunt o copilă de Litere care după ce și-a renegat o perioadă chemarea, a realizat că acolo îi e locul, la potrivit cuvinte.

În momentul de față mă fascinează brandurile faine, care știu să spună povești minunate despre ele indiferent de mediul de comunicare ales. Dar îmi place mai ales cum se transformă ele online.

Și ca să rezum partea emoțională din mine, sunt o îndrăgostită de cuvânt, de toamnă, de ploi și de Ana Blandiana. Îmi plac ceaiul, ciocolata amăruie și cărțile cu ceva dramă sau dragoste implicate, iar dacă mai e și o lună plină în peisaj, totul e perfect.

 

Cupoane testate


WORKSHOP de ARANJAMENTE FLORALE cu 50% reducere! Invata chiar tu sa realizezi decoratiuni superbe din flori cu doar 35 RON in loc de 70 RON de la EVMEDIA.RO!

Nu știu cât de antreprenori sunt vecinii voștri și cât de mult și-au orientat viața pe principiul “do it yourself,” dar vizavi de mine, acasă, la Comarnic, locuiește o vecină din mâinile căreia mereu au ieșit lucruri foarte mișto – de la haine pe care și le-a făcut pentru ea în studenție și care apoi îmi parveneau mie, până la coafuri – eram cea mai invidiată la aniversările de 14 ani ale prietenelor mele când apăream cu coafuri funky (pe vremea aia aveam ditamai părul) și încheind cu aranjarea florilor. După ce și-a luat diploma de inginer și și-a dat seama că nu i se prea potrivește postura asta, vecina Irina și-a început propria afacere, cu flori, pentru care a devenit foarte cunoscută, în foarte scurt timp – CITEȘTE TOT ARTICOLUL


Profil Web 2.0