Analize medicale in Laboratorul Bioclinica! 44 RON in loc de 110 RON pentru un set de 11 analize uzuale: Calciu, Glicemie, TGP, TGO, Colesterol, Trigliceride, Uree, Creatinina, Acid uric, Sideremie, Hemoleucograma. Bonus ai 10% reducere din valoarea analizelor care se executa la sediu.

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
44 Lei
În loc de 110,00 Lei
Site: e-redus.ro
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 37
Valabil încă: expirat

Descriere

Analize esentiale pentru sanatatea ta realizate la un pret special de 44 RON in loc de 110 RON pentru un set de 11 analize medicale in Laboratorul Bioclinica. Bonus ai 10% reducere din valoarea analizelor care se executa la sediu.

Analizele medicale efectuate in laborator sunt recomandate pentru verificarea periodica a starii generale de sanatate, si, in acelai timp, pot completa si orienta cu succes diagnosticul si tratamentul initiat de medicii de familie si specialisti. Pachetul de analize esentiale oferit de Laboratorul Bioclinica contine: Calciu, Glicemie, TGP, TGO, Colesterol, Trigliceride, Uree, Creatinina, Acid uric, Sideremie, Hemoleucograma.

Bioclinica este primul laborator din tara dotat cu un sistem integrat de chimie clinica si imunoenzimologie.  Succesul Laboratorului Bioclinica si acuratetea analizelor se datoreaza echipei de top de medici specialisti, biologi, chimisti, asistente si tehnicieni de laborator si aparaturii ultramoderne, produsa de lideri mondiali in domeniu, unele din sisteme fiind unice in Romania.

Intr-un mediu primitor, vei descoperi ca analizele pot fi facute intr-un mod placut. Acum nu mai ai motive sa le amani, pentru ca analizele medicale corecte, facute la timp, te protejeaza de probleme.
Reduceri similare