IMPLANT DENTAR + BONT PROTETIC DIN TITAN + consultatie + plan tratament la doar 699 RON. BONUS: 30% reducere la coroana dentara din portelan sau zirconiu. Se pot folosi 2 vouchere de pacient. Garantie 8 ani de zile pentru implant!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
699 Lei
În loc de 2.700,00 Lei
Site: topdeals.ro
Discount: 74%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 3
Valabil încă: expirat

Descriere

  


Zilele trecute am fost la ziua unui prieten drag. Ca la orice onomastica ne-am pozat. “Zambiti, va rog!” auzeam mereu fotograful. Ce moment de cosmar pentru mine. Cum sa zambesc cand mi s-ar vedea spatial de la dintele lipsa? Nu-i destul ca trebuie sa am grija cum mananc, ce si cel mai rau e ca mi-am format un reflex din a-mi tine mana la gura cand vorbesc. E doar un dinte, dar mi-e atat de rusine. Nu se mai poate, trebuie sa fac ceva pana nu ajung copiii din fata blocului sa-mi spuna Baba Cloanta. Si as fi cam trist sa mi se intample asta la 30 de ani. Am intrebat printre prietenii apropiati unde si cum imi pot rezolva problema. Cam toti au ridicat din umeri. Doar mama, salvatoarea mea, mi-a spus de oferta de pe TopDeals.ro: IMPLANT DENTAR + BONT PROTETIC DIN TITAN + consultatie + plan tratament la doar 699 RON. BONUS: 30% reducere la coroana dentara din portelan sau zirconiu. Se pot folosi 2 vouchere de pacient. Garantie 8 ani de zile pentru implant! 


Gata, cumpar oferta, imi iau inima in dinti si merg sa rezolv problema. Si ma abonez la newsletter-ul TopDeals.ro ca ei au o gramada de oferte bune pe care nu mai vreau sa le ratez.

Reduceri similare