Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

CELULITA? A FOST O DATA! Doar 49 RON in loc de 116 RON pentru un tratament anticelulitic si de eliminare a retentiei de apa prin presoterapie si utrasunete la Forever Beauty. BONUS: sedinte de termosudatie la numai 24 RON in capsula infrared.

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
49 Lei
În loc de 116,00 Lei
Site: topdeals.ro
Discount: 58%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 31
Valabil încă: expirat

Descriere

 Cine a inventat si dress-code-ul la petreceri?!

Peste o luna este ziua lui Dan ! Aer liber, petrecere la piscina, toti prietenii vor fi acolo! La inceput am fost foarte incantata de idee, nu mai aveam rabdare sa ma intalnesc cu oameni cu care nu m-am vazut de mult timp. Problema a aparut cand am aflat ca dress-code-ul este ... costumul de baie . Mi-a cam pierit zambetul cand am inceput sa probez un costum superb, dar care se vedea, ma abtin cum, peste celulita care se crede ca la ea acasa pe corpul meu. Ce sa fac acum? Nu pot rata un asemenea party, dar nici cu o asemenea “podoaba” nu ma pot prezenta. Cautand o solutie rapida, dar eficienta am gasit un deal pe sufletul meu pe TopDeals.ro de la Forever Beauty: Doar 49 RON in loc de 116 RON pentru tratament anticelulitic si de eliminare a retentiei de apa prin presoterapie si utrasunete. Mai mult decat atat pot achizitiona si sedinte de termosudatie la numai 24 de lei in capsula infrared pentru sedinte in timpul diminetei. Vorba aia: cine se scoala de dimineata... slabeste .
Nu voi fi eu Miss Univers la petrecerea lui Dan, dar mai ajustez pe unde se poate macar pana atunci. Mi-am gasit si un costum de baie mai inchis la culoare, mici trucuri...
 

Condiții de utilizare

 Reduceri similare