Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

24 RON pentru spalat, tuns, aplicat luciu, coafat (femei) sau 14 RON pentru tuns, spalat, masaj capilar, uscat, aranjat (barbati) la NOVEMBER BEAUTY

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
24 Lei
În loc de 59,00 Lei
Site: groupon.ro
Discount: 59%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

24 RON pentru spalat, tuns, aplicat luciu, coafat (femei) sau 14 RON pentru tuns, spalat, masaj capilar, uscat, aranjat (barbati) la NOVEMBER BEAUTY

Visezi la un luciu de diamant pentru parul tau, demn de vedetele de Hollywood? Sau la un look complet nou, cu care sa-i uimesti pe toti in jurul tau? Parul frumos si bine ingrjit este o carte de vizita pentru fiecare dintre noi, femei sau barbati, deopotriva. Acum o vizita la NOVEMBER BEAUTY este de ajuns ca sa-ti schimbi complet look-ul: parul tau va deveni stralucitor si mai rezistent!

Salonul de infrumusetare NOVEMBER BEAUTY ofera servicii de coafor/ frizerie, cosmetica, make-up, manichiura si pedichiura, masaj si tratamente corporale, tatuaje corporale si cosmetice intr-o locatie primitoare si elganta.

Produsele utilizate fac parte din gama Artego, un brand al Unicompany, dedicat dezvoltarii de noi produse.  Vanzarile si serviciile sunt intotdeauna legate de nevoile in constanta evolutie ale saloanelor profesionale. 


November Beauty

Sergent Constantin Musat 63, 052158 Bucuresti
http://www.novemberbeauty.ro

Condiții de utilizare

 Reduceri similare