Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

49 de RON in loc de 115 RON pentru spalat, tratament pentru regenerare cu produse  L'Oreal,  tuns si coafat la Maison Esthetique

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
49 Lei
În loc de 115,00 Lei
Site: groupon.ro
Discount: 57%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: expirat

Descriere

49 de RON in loc de 115 RON pentru spalat, tratament pentru regenerare cu produse  L'Oreal,  tuns si coafat la Maison Esthetique

La fiecare schimbare de sezon, simtim si noi nevoia unei reinnoiri. O bijuterie, o piesa vestimentara de efect sau chiar o noua coafura ne pot face sa ne simtim grozav in pielea noastra. Si pentru ca a venit primavara, Maison Esthetique si Groupon iti aduc cea mai buna oferta pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta.  Acum platesti numai 49 de RON pentru spalat, tratament pentru regenerarea parului cu produse  L'Oreal,  tuns si coafat.

Pentru relaxare ai la dispozitie si o terasa, unde poti sta la un ceai, o cafea sau o discutie despre ce mai e nou in coafura, machiaj, cosmetica si manichiura cu cei mai buni profesionisti in domeniu.

Echipa de hairstylisti de la  Maison Esthetique este formata din Alin, Adriana si Denis.

Alin are o experienta de mai bine de 10 ani in hairstyling freelance si un an in saloanele din Bucuresti, studii de specialitate la scoala de coafura Blondi, seminarii de tunsoare si culoare la Wella si L’Oreal. ii plac: constructiile din elemente antitetice, coafurile nonconformiste, culorile, oamenii, buna dispozitie si bancurile.

Adriana este si ea hairstylist. Are 10 ani ani experienta in  hairstyling, studii de specialitate la fundatia “Profesia”, seminarii de tunsoare si culoare, Master in tunsoare si culoare si adora sa ii faca pe oameni mai frumosi, atat la exterior, cat si la interior.

Al treilea membru al echipei este  Denis. Acesta are o experienta de 3 ani in  hairstyling in Bucuresti si Chisinau, cursuri de stilist Fast Fashion, workshop-uri Wella, Schwarzkopf, L’Oreal si pentru ca  ii plac tendintele noi, jocurile de culori, tunsorile creative si coafurile naturale, abia asteapta sa va  inveseleasca inceputul de primavara.

 

Maison Esthetique

Bolliac Cezar 52, 030912 Bucuresti
http://www.maisonesthetique.ro
Reduceri similare