Pareri reale de la oameni reali

Înapoi la site
 

Locuri / Servicii medicale / Canin Serv

1.8 (5 voturi)
Adresa: Vasile Lascar, Bl 31 A, Sc 2, Parter, Ap 48 Descriere Echipa noastra de medici dentisti specialisti isi fundamenteaza practica pe principiul integrat al reabilitarii orale complexe. Interesul constant al medicilor pentru perfectionare medicala continua a impus participarea la cursuri postuniversitare si congrese internationale, fiind astfel la curent cu cele mai noi cercetari si metode de tratament in domeniul stomatologiei moderne. ECHIPA DE MEDICI SPECIALISTI: DR. ADINA DUMITRACHE, lector universitar la Facultatea de Medicina Dentara, U.M.F. ”Carol Davila”, medic primar, doctor in stiinte medicale DR. IRINA MORCOSANU, medic specialist endodontie DR. OANA BURHAN, medic rezident ortodont DR. CLAUDIA DINCULESCU, medic dentist Echipa noastra se remarca prin urmatoarele calitati: - Punctualitate: respectam ora programarii; - Rabdare si atentie necesare unor manopere stomatologice netraumatice; - Fiecarui pacient i se intocmeste o fisa de consultatie ce cuprinde un chestionar complex astfel incat in orice moment el poate fi informat in legatura cu evolutia si rezultatele tratamentului instituit; - Pacientul este tratat cu atentie maxima, planul de tratament adecvat este ales in urma unei analize amanuntite, iar pacientul are posibilitatea de a intelege si a participa la alegerea solutiei optime din toate punctele de vedere.
 

Păreri despre Canin Serv

 •  

  Am fost la acest cabinet si am fost complet dezamagit de serviciile oferite.
  In primul rand nu am fost salutat si intampinat cu amabilitate.
  In al doilea rand Doamna Doctor are o mana ceva mai grea ca sa zic asa, m-a tras de gura si a fost foarte dureros tot detartrajul, cred ca din cauza stilului mai smuls.
  Nu m-a lasat sa si invitat sa imi clatesc gura pe parcursul detartrajului, am stat cu gura plina de apa/sange pe tot parcursul operatiunii.
  De asemenea nu mi-a fost aplicat plomba, si nici celeltate servicii.
  Ma bucur ca am scapat din scaunul dentistului.
  Nu recomand!

   
  Bogdan_PB
  23 Martie 2016, ora 16:06
 •  

  Doamna DR. In ciuda mesajelor răutăcioase, este o profesionista. Pare mai rece cu pacienții, dar altceva, nimic de reproșat.

   
  elisabeta
  18 Noiembrie 2015, ora 17:13
 •  

  AM FOST CU UN VAUCER CE CUPRINDEA Stomatologie: Plomba Simpla Compozit Fotopolimerizabil + Detartraj Ultrasunete + Periaj Profesional + Airflow + Fluorizare + Tratament pentru Desensibilizare +...DUPA CE AM INTRAT LA CITEVA MINUTE MA LASAT CU GURA DESCHISA SI CU TUBUL DE ABSORTIE IN GURA SI A INCEPUT SA VORBEASCA LA TELEFON SA REPETAT DE 3 ORI SI DIN VAUCERUL PROPIU ZIS NU A FACUT TOT CE ERA PE VAUCER AIRFLOU NU,TRATAMENTUL PENTRU DESENSIBILIZARE NU,PERIAJUL PROFESIONAL NU,DAR IN PLUS MAI CEREA SI 100 LEI NU E CORECT O SA AIVE CLIENTI FF MULTI.

   
  MIHAEL
  20 Februarie 2015, ora 21:52
 •  

  Am fost pentru consultatie, detartraj, periaj, fluorizare si airflow. Am fost tratata cu foooarte mare atentie vreo..........10 minute, timp in care doctorita a vorbit si de 2 ori la telefon. Jenant! Si cand ma gandesc ca mai aveam nevoie si de cateva plombe si vroiam sa merg si cu fata mea....NU RECOMAND! Vreau banii inapoi!

   
  Laura73
  29 Octombrie 2014, ora 18:43
 


Reduceri active la Canin Serv


Nu am găsit nici o reducere de la Canin Serv!

Ajuta-ne sa iti oferim celemai exacte informatii despre locurile care te intereseaza!

Acorda o nota

Scrie un review: