Pareri reale de la oameni reali

Înapoi la site
 

Locuri / Servicii medicale / Clinica Lil Med

2.0 (1 voturi)
Adresa: Str. Suzana, nr. 7, corp 1, sector 5 Orar Luni-Vineri: 07:00 - 21:00 Descriere In martie 1999, colonel Dr. Constantin Balaet, medic primar medicina de laborator, doctor in stiinte medicale, a infiintat in urma unui studiu de marketing medical, in orasul Bucuresti "Cabinet Medical Individual Dr. Constantin Balaet" - obiectul de activitate al cabinetului l-a constituit acordarea asistentei medicale paraclinice "analize medicale de laborator in ambulatoriul de specialitate".
Asa cum a reiesit din studiul de marketing, sediul cabinetului a fost stabilit in cartierul Rahova, cartier dens populat si lipsit de asezaminte medicale. Nevoile medicale ale populatiei din zona fiind diverse, implicand si alte servicii medicale, au determinat ca incepand cu 01 aprilie 2000 sa se infiinteze Societatea Civila Medicala "Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Lil Med", la care s-a alaturat col. conferentiar Dr. Poalelungi Viorel, medic primar neuropsihiatru, doctor in stiinte medicale. Dezvoltarea si cerinta diversificata de servicii medicale au determinat managementul sa dezvolte un tip de policlinica spital "de o zi", cu cabinete medicale individuale grupate si diversificate pentru a acoperi nevoia in servicii medicale a populatiei din zona 13 Septembrie, Antiaeriana, Margeanului.
In acest context incepand cu 12 iulie 2004 sediul social si activitatea s-au mutat intr-o cladire noua, special construita pentru practicarea de servicii medicale la standarde inalt calitative, in strada Suzana nr. 7, Corp 1, Bucuresti, Sector 5 sub denumirea de S.C. CLINICA LIL MED S.R.L..
In 22 august 2008, SC Clinica Lil Med SRL a infiintat un punct de lucru in Oras Mihailesti, judetul Giurgiu, strada Monumentului nr. 20, unde functioneaza un laborator complet de analize medicale si un laborator de radiologie-imagistica medicala (radiologie si ecografie).
Inca de la inceput, relatiile contractuale cu casele de Asigurari de Sanatate, incadrarea cu personal cu inalta calificare, dotarea cu aparatura moderna, implementarea standardelor europene, au dus la o dezvoltare exponentiala a serviciilor medicale. Laboratorul de analize medicale a fost proiectat sa raspunda cu prioritate la standarde de calitate unui mare numar de parametri din domeniile hematologie, coagulare, imunohematologie, imunologie, biochimie, microbiologie, parazitologie, citologie, fiind acreditat
 

Păreri despre Clinica Lil Med

  •  

    o clinica destul de veche, nerenovata, pe o strada unde iti rupi masina in gropi, un medic care a vandut ecografii si a facut multe programari insa intarzie foarte mult la program si trebuie sa astepti cel putin o ora ! singurul punct forte: fata de la receptie f. amabila.

     
    anne
    5 Iunie 2012, ora 13:41
 


Reduceri active la Clinica Lil Med


Nu am găsit nici o reducere de la Clinica Lil Med!

Ajuta-ne sa iti oferim celemai exacte informatii despre locurile care te intereseaza!

Acorda o nota

Scrie un review: