Shiny me!

Postat la de Catalina P

Astăzi a fost o zi bună. Şi cum orice zi bună se cunoaşte de dimineaţă, a mea şi-a făcut debutul de la ora 10.00, prin voucherul oferit de Groupon. Cu numai 24 de lei am beneficiat de spălat, tuns, aplicat luciu şi coafat. Consider că o schimbare e mereu binevenita când vine vorba de look, iar experienţa pe care o voi detalia mi-a întărit această convingere.

Am ajuns în dreptul unei case de pe strada Sergent Constantin Muşat, ce avea la primul etaj salonul November Beauty. Am fost întampinată de o gaşca de  fete care  îşi sorbeau cafeaua de dimineaţă. M-au invitat să mă alatur, am comandat un ceai şi, dintr-o dată, m-am simţit confortabil.

O fată simpatică, roscăţică şi haioasă a început procedura. Mi-a aplicat de două ori şampon din marca Artego, ce cuprinde produse puternic regeneratoare pentru păr. Am fost întrebată cum vreau să fiu tunsă. Mereu raspundeam clasicul “doar vârfurile”, cu spaima că sunt şanse mari să se întample exact contrariul. De data aceasta, am fost tunsă aşa cum mi-am imaginat şi, în plus, m-am ales şi cu un breton grozav, deşi sufar de sindromul “vârtej”. Plus că părul meu mirosea absolut delicios. Sexul frumos s-a conversat, şi-a dat sfaturi în legatură cu îngrijirea podoabei capilare, şi nu numai. După tuns, am ales să fiu coafată cu peria. Deşi uşor de realizat, s-a insistat asupra firelor mele subţiri. La sfârşit, mi-a fost presărat un fel de praf magic: luciu de păr, tot din gama Artego, un fel de ser-minune care conferă părului stralucire şi aspect neted. Shiny me!

În mai puţin de o oră, eram gata să mă îndrept spre sarcinile cotidiene – de data asta însă,  într-o formă de zile mari! La plecare am completat un formular tip feedback despre serviciile lor. Şi asta mi-a placut! Apreciez oamenii care folosesc criticile în sens constructiv; eu una, nu am avut ce să obiectez. La November Beauty am întâlnit o echipă de oameni nu numai profesionişti, ci şi prietenoşi, iar salonul este simply chic!

 

 

 

Voucher testat

Titlu Pret initial Pret redus Economie
24 RON pentru spalat, tuns, aplicat luciu, coafat (femei) sau 14 RON pentru tuns, spalat, masaj capilar, uscat, aranjat (barbati) la NOVEMBER BEAUTY 59.00 lei 24.00 lei 35 lei

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>