Chocolate

Postat la de Catalina P

Celulita se manifestă printr-un aspect inestetic al pielii, binecunoscuta coajă de portocală, care poate fi observată dacă se prinde pielea între două degete şi se exercită o presiune. De obicei, apare pe solduri, genunchi, coapse şi fese – un coşmar pentru orice femeie. Luând în calcul aceste aspecte, am decis să profit de o ofertă de la Groupon.

Fistic Studio

Salonul Fistic Studio face ca lucrurile să pară mult mai simple. Salonul este situat pe bulevardul Drumul Taberei, nr 29. Am ajuns în zonă cu ajutorul metroului până la Universitate, iar de acolo am luat autobuzul 90. Am coborât la staţia Orizont şi am mers cateva minute pe jos. Salonul este cu adevărat primitor, graţie stilului Zen, după principiile căruia este decorat. Ulterior mi s-a zis că meritul este al managerului, care a avut ideea creării unui astfel de ambient. Stilul Zen este o adevarată artă, ale cărei detalii nu sunt date de abundenţa culorilor, florilor sau formelor aşa cum suntem obişnuiţi să credem, ci este un stil al discreţiei, construit pe baza unor detalii aparte. Stilul zen ascunde surprize pentru privitor, îl uimeste prin forme şi imagini ce şterg orice graniţă a restricţiei… şi totuşi implică simplitatea.

Am fost primită de o persoană tare simpatică, cu care am petrecut aproximativ 2 ore. Extrem de respectuoasă, m-a asigurat de la început că poate părea uşor timidă cand cunoaşte un client, dar asta numai pentru că îşi doreşte cu adevărat ca acesta să plece încantat. Am pășit într-o încăpere decorată cu lumânări parfumate și tablouri. Muzica ambientală se auzea discret, dinspre fereastră, spre fiecare colţ al camerei.

Masajul

Procedurile au început printr-un drenaj. Maseuza mi-a explicat că, de multe ori, se întamplă ca acesta să nu fie făcut acasa, din lipsă de timp. Totuși, are proprietăți importante precum: eliminarea celulelor moarte, a impurităţilor, lăsând pielea pregătită să absoarbă substanţele nutritive ce urmau să mi se aplice. Mi-au fost masate toate zonele cu potenţială celulită, pe rând. În timp ce îmi aplica gel anti-celulitic, m-a rugat să o anunţ când simt durere. Am aflat ca durerea este cu atât mai mare cu cât celulita este mai prezentă, iar un masaj lin nu ar avea efect asupra rezultatelor dorite. Aşadar, am suportat cu stoicism, gândindu-mă la dulcea împachetare ce urma.

Împachetare cu ciocolată

După 50 de minute de masaj, a sosit timpul ciocolatei. Mi-a fost aplicată ciocolată pe tot corpul, timp în care mi s-a spus că are puteri miraculoase în privinţa celulitei şi a aspectului pielii, lăsând-o catifelată. Ştiam că îmi place ciocolata, dar nu credeam că o voi adora pe corpul meu! Fiind imobilizată în fâşii de plastic, m-am întins în pătura electrică. Am fost lasată în compania sunetelor valurilor mării, iar din 10 în 10 minute eram servită cu apă, pentru a nu mă deshidrata. Timp de 40 de minute am eliminat din organism apă şi toxine, iar maseuza a rămas foarte mulţumită de succesul ei.

Pe final

Deşi nu am primit permisiunea de a face poze, personalul de la Studio Fistic mi-a arătat întregul local printr-un tur al fiecărei încăperi. Extrem de curat, pregătit pentru nevoile oricărui client, Studio Fistic m-a impresionat prin intimitate, ambianţă, oameni profesionişti, pasionaţi de ceea ce fac.

După ce am făcut schimb de numere de telefon şi adrese de contact, m-am bucurat că voi fi la curent cu ofertele lor promoţionale lunare. M-au convins să revin, iar plăcerea de a face noi cunoştinţe a fost una reciprocă.

 

Voucher testat

Titlu Pret initial Pret redus Economie
O sedinta masaj anticelulitic (30 min) si o sedinta impachetare(50 min), cu numai 28 RON sau 5 sedinte masaj anticelulitic si 5 sedinte impachetari cu 139 RON. Bonus: O sedinta detoxSpa la Fistic Studio 80.00 lei 28.00 lei 52 lei

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>