O lecţie de echilibru

Postat la de Iuliana Manea

Am primit o nouă misiune de testare de la Redutti. Nu o să ghiciti unde am fost de data aceasta!

Miercuri după-amiaza, la ora 18.00, am ajuns la Rubik Café et Couture, în zona Unirea, pentru un curs de introducere în Feng Shui, pe tema carierei, susţinut de Diana Roman şi oferit de FunDeal.

Ce trebuie să ştiţi, în primul rând, este că ieri nu a fost prima mea întalnire cu noţiunile de Feng Shui. Fără să fiu o împatimită, am cunoştinţe de Feng Shui, iar asta din cauza că mama mea este pasionată de această – oare cum să îi spun – ştiinţă?

Un workshop mai diferit

Eram destul de curioasă cum se ţine un astfel de work-shop, în primul rând pentru că majoritatea informaţiilor pe care le deţin le-am adunat din cărţi – Lilian Too, în general – iar de remedii şi de calcule se ocupă chiar mama mea.

Când am ajuns acolo, am constatat că erau mai puţine persoane decât mă aşteptam, însă asta a făcut ca work-shopul să fie ceva mai intim, mai ales că providenţa a făcut ca acolo să întalnesc o cunoştinţă veche, Cristina. Workshopul a început cu prezentarea fiecăruia dintre participanţi, iar Diana ne-a cerut să spunem şi ce ne-a atras la această oferta. Majoritatea au ajuns acolo de curiozitate, după cum au afirmat ei înşişi.  Diana a avut pregătit un slide-show pentru a putea prezenta noţiunile despre care voia să ne vorbească.

Ne-a facut o scurtă introducere despre Feng Shui, a elementelor pe care le studiază şi a felului în care mediul în care trăim determină o mare parte din aspectele viaţii nostre. Noţiuni generale, însă îndeajuns de concrete pentru cineva care abia ia cunoştinţă cu lumea Feng Shui.  Ni s-a vorbit despre tipurile de noroc, despre modul în care acestea ne influenteaza viata, şi cum le putem “manipula”, despre  zonele de interes pe care trebuie să le urmarim, în general, în Feng Shui – cum ar fi zona bogăţiei, a sănătăţii, a relaţiilor şi a dezvoltării personale. Şi nu în ultimul rând, cum ne determinam direcţiile favorabile, în funcţie de numarul Kua şi punctele cardinale.

S-a facut şi o demonstraţie de curăţare a energiilor dintr-o locaţie, cu ajutorul unui bol Tibetan, ni s-a explicat că până şi menţinerea ordinii în zona de lucru ne influenţează cariera. S-a insistat pe amplasamentul biroului, locul în care ne petrecem cea mai mare parte a zilei. Astfel am aflat că este important să fim protejaţi în timpul lucrului de energiile locului, însă, în acelaşi timp, este bine să le atragem pe cele pozitive.

Sfaturi de la specialist

Atunci când ne aşezăm la birou, este bine să avem spatele protejat de un perete, şi, în acelaşi timp, să nu stam în calea unei uşi. Este bine ca zona de lucru să fie ordonată şi să nu avem rafturi care să ne “apese”. Poate că de multe ori vom fi nevoiţi să ne repoziţionăm biroul în funcţie de direcţia carierei noastre, însă am fost asiguraţi că vom simţi efectele benefice dacă alegem să facem schimbările.

Mi-a plăcut că doamna Diana Roman a ascultat întrebările noastre şi ne-a răspuns clar, ne-a prezentat remediile cele mai des întâlnite – amulete, mici obiecte decorative care pot face diferenţa între atragerea energiilor pozitive şi a celor negative.  Ne-a ajutat să ne determinăm numărul Kua şi direcţiile favorabile, am discutat despre cum mici gesturi şi obiecte ne pot aduce beneficii  mari dacă alegem să le folosim.

În pauza de ceai ne-am delectat  cu un ceai delicios, oferit de Rubik Café, care a fost mai mult decât binevenit, având în vedere că locaţia a fost destul de răcoroasă.

Pe final

În concluzie, mi-a plăcut la workshop-ul de Feng-Shui, unde au fost prezentate noţiuni clare şi soluţii concise pentru ajutorul în carieră. Consider că acesta poate constitui un început bun pentru cei care vor să afle câte ceva despre această ştiinţă. Prefer să îi spun ştiinţă, pentru că operează cu date concrete, determinate după ani de studiu al şcolilor de Feng Shui. Deşi multe dintre aceste informaţii se găsesc şi pe internet, un specialist în domeniu are întotdeauna la îndemână răspunsurile şi indrumările pe care le căutaţi.

Voucher oferit de:  

Voucher testat

Titlu Pret initial Pret redus Economie
Workshop Feng Shui pentru carieră susţinut de consultant DIANA ROMAN şi Feng Shui Studio la 34 RON în loc de 150 RON doar la RUBIK CAFE et COUTURE 150.00 lei 34.00 lei 116 lei

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>