Și Eco, și friendly

Postat la de Oana Bratila

Pe principiul „Când îți speli mașina, oricum plouă”, azi am hotărât să sfidez vremea de afară și să îmi duc HAM-ul la curățat. Nu îl scot prea des la plimbare prin oraș pentru că traficul bucureștean îți fură toată plăcerea condusului și pentru că, oricum, prefer bicicleta, dar atunci când ies cu el, îmi place să-l știu îngrijit și frumușel.

Așa că pe la prânz m-am înarmat cu voucherul oferit de Zumzi și am pornit spre Piața Unirii, spălătoria fiind situată undeva pe Calea Rahovei, în apropierea Liberty Mall. Prima încercare de a opri la ea a fost ratată, întrucât am văzut-o imediat după ce am trecut de ea și de întors nu poți să o faci pe loc, șinele de tramvai nepermițând acest lucru. De menționat este faptul că pe bannerul de la intrare scrie ”spălătorie ecologică” (ceea ce, desigur, m-a încântat), nu numele acesteia – Four Professional Auto Cleaning. Iar ca să nu o ratați și voi, în caz că vă hotărâți să încercați serviciile oferite, trebuie să rețineți că spălătoria se află imediat după Liberty Center, vis-a-vis de un McDonalds.

Am intrat și am așteptat aproximativ 5 minute pentru că toate spațiile (în număr de 3) erau deja ocupate, apoi am lăsat mașina pentru spălarea exterioară și m-am dus să aștept cuminte pe un fotoliu din sala de așteptare. Am apreciat faptul că am fost „avertizată” că spălarea motorului se face pe propria răspundere. Eu știam dinainte că nu este recomandată spălarea sub presiune a acestuia, dar nu toată lumea are habar, așa că menționarea a fost binevenită.

Procesul de spălare a exteriorului a durat în jur de 15 minute, după care am scos mașina afară pentru interior, proces care a mai durat încă 30 de minute. Am apreciat că nu „s-a dat rasol”, iar HAM-ul arăta la final impecabil. Mi-a mai plăcut și faptul că în fața ușii a fost pus un covoraș pe care să mă pot șterge înainte să intru în mașină. Dacă un exterior se poate face și în curtea personală sau în spatele blocului, la interior se vede mereu diferența și chiar am fost plăcut impresionată de calitatea serviciului.

Spălat, degresat, ceruit, strălucitor, HAM-ul este fericit și la fel sunt și eu. Chit că norii în continuare nu par deloc prietenoși, momentan este soare afară, iar eu sunt o persoană optimistă de fel.

Am încheiat transmisia, pe data viitoare! 🙂

Voucher testat

Titlu Pret initial Pret redus Economie
18 lei pentru spalat exterior, spalat interior, degresarea totala a autoturismului, spalare motor, ceara lichida, solutie stralucire si intretinere anvelope la Four Professional Auto Cleaning in valoare 70 lei - reducere 74%! 70.00 lei 18.00 lei 52 lei

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>