Siluetă de vis

Postat la de Catalina P

Pentru că am fost foarte încântată de cuponul meu de săptămâna trecută, testarea de azi este una similară: tratament anticelulitic şi de eliminare a retenţiei de apă prin presoterapie şi utrasunete la Forever Beauty, oferit, de această dată, de TopDeals.

Trebuie să recunosc că locuiesc aproape, așa că drumul pentru mine a fost o adevarată plăcere, mergând agale pe lânga parcul Carol. Am fost intâmpinată la intrare de două doamne foarte drăguțe, care au fost și cele care mi-au oferit serviciile menţionate. Au avut grijă să mă servească cu apă, să îmi ofere îmbrăcămintea şi încălțămintea adecvată. Am completat un formular prin care mi-am arătat calitatea de client nou şi, totodată, am specificat dacă sufăr, cumva, de anumite tipuri de boli dermatologice.

Am fost ”supusă” tratamentelor de presoterapie şi ultrasunete, acompaniată de muzică chill-out. Pe  măsură ce vorbeam cu Lavinia, cea care s-a ocupat de presoterapie, am aflat de multitudinea de tratamente oferite de Forever Beauty, si anume: tonifiere bust, tratamente faciale anti-rid, masaj cu pietre calde, împachetări, reflexoterapie, vacuum endodermic, masaj terapeutic etc. În plus, tocmai datorită acestei multitudini de servicii, am aflat că la Forever Beauty există un specialist care te poate îndruma către tipul de tratament potrivit, astfel încât rezultatele să apară garantat. Mai mult decât atât: acest consult este gratuit!

Presoterapia

Presoterapia se realizează cu ajutorul aparatului de presomasaj ce efectuează un drenaj limfatic. Am înteles că rezultatele spectaculoase obţinute prin presoterapie reprezintă o soluţie eficientă în tratarea celulitei şi, totodată, o eficientă terapie pentru relaxare, atunci când musculatura a fost extrem de solicitată. Prin presoterapie se redă un aspect normal şi plăcut ţesuturilor, cu un minim de efort.Practic, eu am fost învelită cu o cremă cu efect anti-celulitic. Zonele cu probleme, adică coapsele, abdomenul şi mâinile, au fost înfăşurate şi conectate la un aparat care strângea gradual, exact ca atunci când ţi se ia tensiunea. Durata tratamentului a fost  de ½ h, iar procedura este ușor de suportat. Nu e dureros deloc, iar ca efect, se simt mici pişcături, semn că procedura functionează. La final, pielea mea era calda.

Ultrasunete

Ultrasunetele au fost al doilea procedeu. Ultrasunetele, deși par doar un masaj blând, au efecte termince şi dinamice în organism. Am fost avertizată că ultrasunetele sunt atât de rapide, încât nu pot fi văzute sau simțite pe piele, dar acest lucru nu însemnă că nu lucrează. În momentul în care se execută masajul cu ultrasunete, se induce nu numai o schimbare a PH-ului local, dar și schimburi moleculare. Utrasunetele se recomandă şi în cazul dilatărilor vaselor de sânge de la nivelul gambelor şi, mai ales, când observăm că avem senzaţia pemanentă de picioare grele. Cine nu simte asta după o zi întreagă alergând pe tocuri? În plus, ultrasunetele sunt extrem de eficiente în tratamentul vergeturilor şi chiar și în tratamentele faciale –antirid şi de lifting.

Pe final

Cert este că oamenii de aici sunt foarte profesionişti în ceea ce fac. Sunt încantată de câte metode există pentru a face o femeie să se simtă bine în pielea ei. Forever Beauty este dedicat misiunii de a satisface cerinţele pieţei, într-o manieră relaxantă şi, în acelaşi timp, eficientă. Recunosc că sunt genul de persoană care nu se abține de la nimic atunci când e vorba de măncare, până în momentul revelaţiei: “M-am ingrașat!” De abia atunci mă privez de unele sortimente, care ar trebui excluse din start dintr-o alimentaţie sănătoasă. Deși momentul respectiv vine târziu, am înțeles azi că echilibrul e cea mai bună reţetă pentru că, deşi efectele exceselor nu se văd întotdeauna în ceea ce privește kilogramele, acestea îşi pot spune cuvântul în ceea ce priveşte tenul, starea fizică şi cea psihică. Toate suntem mai optimiste şi pline de viaţă atunci când ne simţim bine în pielea noastra, nu e aşa?

Voucher oferit de:

 

 

 

Voucher testat

Titlu Pret initial Pret redus Economie
CELULITA? A FOST O DATA! Doar 49 RON in loc de 116 RON pentru un tratament anticelulitic si de eliminare a retentiei de apa prin presoterapie si utrasunete la Forever Beauty. BONUS: sedinte de termosudatie la numai 24 RON in capsula infrared. 116.00 lei 49.00 lei 67 lei

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>