Specialităţi italiene la Trattoria Pane e Vino

Postat la de Ioana Stiubeianu

După coafură și masaj am hotarât că ar fi cazul să încerc și un voucher la ceva păpică (asta după ce am depus muncă de convingere cu mine însămi pentru că la capitolul mâncare sunt foarte greu de mulțumit), să mai schimbăm macazul. Am ales deci oferta pentru  specialități italiene delicioase de la Fundeal– Salmone alla Griglia sau Salmone al Pepe Verde – la Trattoria Pane e Vino.

Nu știu alții cum sunt, însă eu nu pot merge singură la restaurant (de fapt, nu îmi place să merg singură pe nicăieri, dar asta e deja altă poveste). Mi-am luat deci consortul de braț și l-am scos la cină.

Trattoria Pane e Vino

Am ajuns la Trattoria Pane e Vino pe la ora 20.00. Ne-a întâmpinat o domnișoară care ne-a condus la masă. Nu știu sigur dacă era secțiunea de nefumători sau se fumează în tot restaurantul, cert e ca noi aveam o scrumieră pe masă. Nu mirosea însă deloc a fum așa că a fost ok.

Servirea a fost impecabilă. Tipa care ne-a servit s-a mișcat foarte rapid și a fost foarte atenta. Ne-a întrebat daca e totul ok, daca ne mai poate fi de folos cu ceva și a fost mereu undeva prin apropiere așa că n-a fost nevoie sa mă ridic de la masă sau să îi fac semne disperate ca să mă bage în seamă.

Bunătăţile

Sa trecem și la mâncarea în sine. Eu am comandat Salmone al Pepe Verde cu garnitura de cartofi copti si rozmarin, iar consortul Salmone alla Griglia cu aceeași garnitură.  După 2 guri am făcut însă schimb: eu nu tolerez foarte bine mâncarea iute iar  piperul e cam…iute. Așa ca am luat eu Salmone alla Griglia, adica somon la gratar.

Vă spuneam că sunt extra pretențioasă la mâncare. Îmi place peștele, dar doar dacă e făcut corespunzător.  Acesta a fost minunat făcut! M-am străduit să mananc tot, ca un copil cuminte, însă nu mi-a ieșit. Eu nu sunt făcută să mănânc o portie întreagă la restaurant, așa că m-am oprit pe la  trei sferturi, după ce stomacul m-a avertizat că dacă mai iau o gură el începe protestele.

Am fost întrebați dacă am dori și desert. Nuuuu! Nici un bob de mazăre nu mai puteam să îngurgitez. Însă, spre surprinderea noastră, am primit, din partea casei, un mic desert. Eram cam sătulă dar…m-am străduit. Pentru chestii care contin zahăr mă pot strădui oricand.

Surpriza

La plecare, surpriza numărul doi. Ni s-a oferit, tot din partea casei, un cozonăcel italienesc, cu ocazia sărbătorilor Pascale.  Am fost deosebit de plăcut surprinsă, lucru care nu mi se întâmplă prea des (a se citi: extrem de rar).

Atmosfera restaurantului (liniste, cu muzică în surdină), atenția și respectul cu care am fost tratați, dar mai ales bucatele alese m-au convins că Trattoria Pane e Vino e un restaurant pe care îl pot recomanda fără nici o reținere, în ciuda faptului că nu mi-a placut de nicio culoare modelul fețelor de masă. 🙂

Voucher oferit de: 


Voucher testat

Titlu Pret initial Pret redus Economie
Specialităţi italiene delicioase – Salmone alla Griglia sau Salmone al Pepe Verde la 14 RON în loc de 32 RON la TRATTORIA PANE E VINO 32.00 lei 14.00 lei 18 lei

One Response to “Specialităţi italiene la Trattoria Pane e Vino”

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>