Cu voucherul la biliard

Postat la de Iuliana Manea

Ei bine, dragii mei, am mai plecat în misiune pentru voi. De data aceasta, am decis să testez ceva în…doi. În doi, pentru că planurile nu ni s-au potrivit cu ale prietenilor noştri, aşa că a trebuit să ne “înhămăm” la o oră de biliard în Kalifornia Club în doar două persoane, prin intermediul cuponului CoolBuy.

Ne făcusem deja rezervare cu o zi înainte, aşa că atunci când am ajuns la locaţie, în Str. Mihai Eminescu nr. 118, ne aşteptam să fie ceva vânzoleală. Ca punct de reper, este mai uşor să ajungeti în Kalifornia dinspre Piaţa Romană, însă aveţi în vedere faptul că strada are sens unic, dacă doriţi să ajungeţi cu maşina, iar locurile de parcare nu sunt chiar la tot pasul, în zonă, deşi clubul are câteva rezervate.

În Kalifornia, vineri dupa-amiaza, nu era foarte multă lume, însă nu vedeam masa sau mesele de biliard. Pentru a răspunde la această dilemă, am fost conduşi în afara clubului, la o altă intrare,  la etaj – cam multe scări de urcat, dacă mă întrebaţi pe mine – însă mi-a plăcut la nebunie atmosfera intimă a camerei “de joc”.

Cred că pot să o numesc fără probleme cameră de joc, deoarece în camera în care am fost conduşi există masa de biliard, două mese speciale pentru poker şi o zona amenajată pentru jucătorii de darts.

Ce pot să spun despre masa de biliard : este nouă şi “nu trage”. Jucătorii înrăiţi de biliard cred că ştiu deja ce înseamnă asta, pentru începători, ei bine, înseamnă că nu există deja “canale” făcute de jocul intens, suprafaţa mesei nu este tocită, bilele sunt noi, aşa că nu puteţi da vina pe faptul că “a tras masa” dacă nu aţi nimerit tocmai unghiul corect pentru a lovi bilele. Şi nu…nu mă pricep nici eu prea bine la biliard, am profitat de faptul că nu eram decât eu şi soţul meu în încăpere, pentru a mai învăţa puţin din tainele jocului, fără a mă face de râs în faţa altor ochi.

Ce mi-a plăcut cel mai mult in Kalifornia a fost faptul că am fost lăsaţi singuri după ce ni s-au adus băuturile răcoritoare cerute, nu ne-am simţit “spionaţi”. Cred că spaţiul de la etaj se pretează pentru mici adunări între prieteni, iar mesele pentru poker chiar m-au cucerit. Dacă am fi reuşit să strângem măcar un grup de 4 persoane, probabil că am fi încercat o partidă de poker.

În mod normal, ora de biliard sau de poker costă  40 de lei, însă prin intermediul cuponului, preţul a fost redus la 10 lei. Preţurile băuturilor răcoritoare sunt normale, spun eu, pentru zona semi-centrală: 12 lei limonada, 7 lei sucul.

Dacă doriţi o după-amiază liniştita, într-o locaţie nu foarte aglomerată, vă recomand Kalifornia Club. Aş reveni cu mare plăcere în Kalifornia pentru a-mi sărbători, de exemplu, ziua de naştere, într-o atmosferă plăcută şi intimă.

P.S.: V-am spus? Oferta mai este valabilă până mâine dimineaţă, la ora 11.00!

Voucher oferit de: 

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>