Înapoi la școală

Postat la de Flori

Mă gândesc cât de repede a trecut vara. Îmi aduc aminte cu emoție de primele zile de toamnă, când îmi revedeam profesorii și colegii, după lunga vacanță petrecută în fel și chip. Începe şcoala și este foarte clar că picii din ziua de azi vor să fie cel mai bine echipaţi şi la modă prin accesorii. Mi se pare normal, până la urmă. Generaţiile actuale emană personalitate puternică încă din primii ani de şcoală şi vor să arate acest lucru prin cele mai mici detalii.

Cred că ştiţi foarte bine că odată cu septembrie începe toată nebunia cumpărăturilor de sezon. Cărţile, ghiozdanele, penarele, pixurile alese sau hainele noi sunt totdeauna pe listă pentru începutul de an şcolar. Doar vreţi ce e mai bun pentru copilul vostru, nu-i aşa? Când vine vorba de cumpărăturile pentru școală, știm că nu e doar mama cea pe care trebuie să o convingă magazinele specializate prin produsele lor. Tații au și ei un cuvânt de spus, dar în principiu, școlarii sunt cei care se implică în căutarea accesoriilor potrivite. Toată lumea este interesată de oferte bune, care să li se potrivească și care să iasă în evidență prin design, noutate și brand.

Îmi amintesc cât de mult se străduiau părinții să îmi ofere tot ce era mai bun și mai frumos. Așa cum încercați și voi, dragi părinți ai anului 2012, sunt sigură. În această era digitală, totul este la îndemână. Dacă mai prindem și o reducere, cu atât mai bine. Din sutele de oferte care ne trec prin mâini zilnic, ne-am gândit să recomandăm câteva, pentru acest început de școală. Pentru ca cel mic să pornească cu dreptul în noul an.

Ce nu trebuie să lipsească unui copil atunci când începe școala? Ghiozdanul. Este lucrul care ne făcea să ne simțim școlari și care îi definește pe copiii noștri ca fiind responsabili și conștiincioși. Ce să mai, fără ghiozdan nu se poate. Așa că vi-l aducem noi. Fie că vreți colorat, simplu, cu personajele preferate sau cât mai echipat, aveți de unde alege, nu intrați în panică. Pentru cei mici este important ca ghiozdanul să îi caracterizeze, de aceea trebuie să vă consultați cu piticul și să aflați ce își dorește.

* Ghiozdan Disney: ușor, stabil și sigur

* Ghiozdanul – accesoriul indispensabil pentru copilul tău

Limbile străine dau bătăi de cap multor copii, dar cu puțin ajutor reușesc să acumuleze multe noțiuni folositoare și să deprindă aptitudini care îi vor ajuta pe viitor. Limbile engleză, germană sau franceză sunt cele mai căutate și cele mai vorbite peste tot în lume. Piticul tău poate primi cea mai bună educație de la profesori calificați, ce predau după manuale de top din domeniu: Express Publishing, MacMillan, Cambridge. Un mod amuzant și practic de a învăța o limbă străină:

Cursuri de limbi străine

Laptopul pentru copii cu 120 de funcții, bilingv română/engleză este modul perfect de a-l ajuta pe cel mic să învețe lucruri noi într-un mod distractiv și fără prea mari bătăi de cap. Copiii generației de azi sunt foarte deschiși, sociabili și rețin extrem de repede prin intermediul lucrurilor noi care îi stimulează. Acest laptop oferă tocmai ceea ce își doresc copiii. Și odată cu dorințele copiilor se îndeplinesc și cele ale părinților, nu-i așa?

* Laptop pentru copii

Cred că suntem gata pentru școală acum. Urăm un an bun, cu reușite pentru piticul vostru!

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>