Delicios. Inedit. Dulce.

Postat la de Flori

Când am descoperit voucherele eram tare sceptică, fiind ușor debusolată de mecanismul de funcționare. Mereu mă întrebam: oare e chiar așa simplu? Cumpăr un voucher, îl printez, merg cu el la restaurant/salon/clinică și apoi mă bucur de o masă copioasă sau de servicii de calitate la un preț special? Treptat mi-am dat seama că reprezintă o super ocazie de satisfacere a micilor plăceri și continuă să se dovedească a fi o investiție foarte bună.


Delicios

Prima experiență cu voucherele a fost una gastronomică: meniu sushi pentru 2 persoane de la Moshi Moshi Sushi. Îmi doream de mult timp să încerc sushi, dar ideea de pește crud nu sună chiar atât de bine pe cât este de gustoasă.

Am deschis newsletterul de la Redutti într-o dimineață și mi-am zis: acum e momentul. Era reducere la jumătate de preț, aveam cei 50 de lei pe card, așa că m-am pus pe comandat voucher. Livrarea a fost la ora stabilită iar comanda pe măsura așteptărilor: plăcută la vedere și delicioasă.

  • 4 Sushi somon, 4 Maki somon castravete, 4 Maki castravete, 2 Sushi crab
  • 4 Sushi caviar somon, Wassabi, Ghimbir, Sos de soia

Nu știam cu ce să începem! M-am prostit puțin cu niște bețișoare pentru o experiență autentică, dar mai am de învățat. Mici amănunte legate de ordinea în care se servesc delicatesele le-am aflat după festin, însă abia aștept să încerc o nouă porție pe care s-o savurez ca la carte.


Inedit

Încerc să descopăr zilnic ofertele cele mai avantajoase pentru mine, dar și pentru prietenii mei. Ocazie specială necesită o ofertă cel puțin la fel de specială, mi-am zis. Așa am ajuns să cumpăr 6 vouchere a câte 10 lei fiecare pentru o plimbare cu limuzina și câte un shot de tequilla la Zoom Cafe, pentru petrecerea burlăcițelor organizată în cinstea uneia dintre prietenele mele.

Nu conta că lumea se uita ciudat la noi pe stradă și era invidioasă pe faptul că ne-am plimbat cu o ditamai limuzina. Pentru noi conta numai să creăm amintiri frumoase legate de momente unice în viață, iar o plimbare cu limuzina mi s-a părut cel mai potrivit. Era pentru prima dată și m-am simțit ca o prințesă. Trebuie să recunoști, nu faci asta foarte des. Traseul de 20 de minute prin centrul orașului și seara petrecută la Zoom Cafe (strada Colței, nr. 44) au fost suficiente pentru a ne convinge să revenim. Local central, priveliște de pe terasă, prețuri accesibile, muzică bună. Ți-ar mai trebui ceva pentru o seară reușită?


Dulce

Veștile bune circulă repede. Așa a ajuns și la urechile mele vestea cum că s-a deschis Gelato Mio în centrul vechi, pe Șelari, la numărul 17. Un butic cu gelato din ingrediente naturale amestecate în cele mai fine combinații.

Și așa voi continuă povestirea, vorbind despre gelato și nu despre înghețată, pentru că gelato nu are cristale de gheață, consistența este diferită și pot trece și 30 minute până să înceapă să se topească. Și are mai puține calorii decât orice înghețată. Bun așa, nu credeți? Cu voucherele în geantă pornim la drum prin centrul orașului și ajungem la Gelato Mio, care pare rupt dintr-un curcubeu: culori vesele te întâmpină la intrare, unde scaunele și mesele sunt toate diferite ca formă, dar și culoare.

Suntem întâmpinați cu brațele deschise și ne punem la vorbă cu oamenii gelateriei, care ne povestesc despre torturile lor de înghețată, ne fac recomandări despre cele mai bune combinații de cupe de gelato și ne arată specialitățile de ciocolată și băuturi diverse. Există chiar și o istorie tipărită, în care se spune povestea gelato de acum mii de ani. O găsiți la bar. Noi am rămas cu gândul la aromele de fistic și ciocolată Domori, pe care vi le recomandăm cu mare drag. Nu uitați să lăsați impresiile în caietul special pentru așa ceva, care așteaptă părerile voastre.

Seria de experiențe prin intermediul voucherelor de-abia a început, așa că te invit să urmărești articolele noastre, pentru că revenim cu recomandări la pizza la Society Pub, film la Cinema Patria sau cumpărături de sezon de la Accessorize.

Pentru a primi zilnic cele mai bune oferte de pe piața de reduceri, vă invit să vă abonați la newsletter-ul Redutti și să ne urmăriți pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>