Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Mersul la sala e mai serios decat credeam

Dacă acum 2 săptămâni cineva mi-ar fi spus că mă voi duce la sală, aș fi râs cu lacrimi. Nu că nu mi-ar fi plăcut, dar nu vroiam la sală, ci la zumba. O prietenă foarte bună din State este instructor de zumba și, după ce am văzut câteva clipuri pe youtube, am zis deci: zumba și nu altceva.

Am hoinărit ceva pe căile netului ca să găsesc o sală cu zumba, dar majoritatea erau la mare distanță de casă. Așa că atunci când am avut de ales dintre voucherele oferite de Redutti, am stat și am gândit profund. Mă tenta o întâlnire cu un veterinar pentru pisica de la serviciu, dar nu o iubesc atât de tare. Apoi erau și niste tratamente cosmetice interesante, dar parcă nu aveam nici un chef.

M-am învârtit ceva în jurul cozii și am decis să aflu ce e aia piloxing. Am dat click pe link și am făcut ochii ca la melc. ZUMBA!!!!! Nici nu m-am mai obosit să aflu ce e aia piloxing. Nici acum nu știu. Așa că am dat iute-iute mailul să rezerv voucherul. Ce veterinar? Ce tratamente cosmetice? Zumba!!!!

Spre marea mea încântare nimeni nu mai alesese zumba. Ah! Ah! Stați să vă spun ce conținea voucherul: 8 ședințe de zumba, 8 ședințe de tae bo, 8 ședințe de fitness, 8 ședințe de piloxing și 8 ședințe de saună. Dat mail, primit voucher și informații, făcut plan de bătălie. Adică mi-am cumpărat și eu costumație de sală: colant, bustieră, adidași.

Luni pe 1 octombrie (am zis să încep în forță) mi-am planificat eu fitness. Am ajuns la sala, la Exclusive Fintness și am așteptat puțin, deoarece erau 2 persoane înaintea mea. Fooooarte drăgălaș băiatul de la recepție! Mi-a luat voucherul, mi-a zâmbit frumos, m-a întrebat dacă am mai fost. Am semnat o hârtie standard cum că sunt sănătoasă tun și altele asemănătoare, mi-a înmânat cheia de la dulap și am țopâit veselă până în camera unde se schimbă fetele.

După ce mi-am pus costumația, am pornit în cercetare. Am intrat în sala de fitness și am căscat ochii: numai pătrățele! Benzi de alergat, greutăți… și numai bărbați. La un moment dat văd eu 2 fete într-o cameră ce pedalau. Mi-am zis: Acolo e de mine!

În viziunea mea de om care nu a mai fost la sală de prin 2000, intri și te urci pe bicicletă și pedalezi până te plictisești. Nu-i așa? Nu, nu e așa! Nici nu am intrat bine în cameră, că-mi zâmbește frumos un domn simpatic care stătea în fața fetelor pe o bicicletă. M-a văzut bulversată complet și că nu știam ce se întâmplă cu mine, așa că a venit și mi-a potrivit bicicleta, mi-a arătat cum e cu pedalele. Mi-a dat o sticlă de apă și mi-a dat o nouă poreclă: Piticot.

Și dă-i și pedalează. Dar nu oricum, ci pe muzică. Când mai iute, când mai încet. Din când în când instructorul venea și îngreuna pedalatul sau dimpotrivă. Exerciții pe bicicletă, relaxare, îndreptat cocoașa făcută în orele de stat pe scaun la birou. După o oră, ne-am dat jos de pe bicicletă. Îmi tremurau genunchii și eram leșinată.

Mi-a plăcut? Daaaaaaaa!!!! Mă mai duc la bicicletă? Daaaaaaaaaa!!!!

va urma….


Alina Popa

Alina Popa îți povestește experiența sa cu voucherul „Incearca PILOXING, cel mai popular SPORT de la Hollywood, un mix de energie si dinamism ! 8 x piloxing; 8 x tae bo; 8 x zumba; 8 x fitness; 8 x sauna, la doar 79 lei, Exclusive Fitness, langa Mall Vitan” pentru a experimenta un sport nou.” de la  IzzyReduceri.ro.

Experiențe povestite de: