Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Copii mici, distracție maximă

De multe ori auzim discuții între mămici cum se plâng de cei mici, cum se lăuda cu cei mici… mereu, mereu au ceva de spus 😉

Așa și eu, nu? 🙂

Când am văzut voucherul de pe Coolbuy pentru o ședința foto, am fost ultra-încântată. Voiam să îi las pe cei mici să experiementeze acest lucru, considerând că orice experiență (sper eu, pozitivă) ajută la dezvoltarea personalității.

Cu voucherul în mână am plecat frumos cu cei doi pitici ai mei pe str. Blănari (în centrul vechi al Bucureștiului), să căutăm nr. 12 unde se află Sequoia Models. Dacă mergeți cu mașina, trebuie să știți că e o străduță strâmtă, greu găsești loc de parcare, dar se găsește mereu un „€œbinevoitor” care pentru 10-15 ron te ajută să parchezi aproape-aproape. Heh!

Studioul se află într-o clădire veche, unde trebuie să suni la interfon și să urci cele 4 etaje. Recunosc, nu am încredere în lifturile din blocurile vechi, însă de data asta am fost asigurată că totul este în regulă chiar de proprietarul agenției: totul fusese înlocuit.

Programarea era la 10 (când, de altfel, începe și programul lor), însă noi am ajuns la 9.30 . Mă gândeam că voi avea de-a face cu niște oameni care vor fi supărați că am ajuns mai devreme (de unde să știu că traficul va fi lejer la oră aceea?!?). Nici vorbă!!! Au fost extrem de amabili și sociabili. Am fost întâmpinați cu zâmbetul pe buze și invitați să luăm loc.

Copiii s-au simțit în elementul lor și s-au relaxat. Fotograful are o fetiță de vârstă Dariei și a știut cum să-i facă să râdă, să pozeze… S-au relaxat atât de mult încât Andrei deja făcea figuri ”€œde stil” prin studio.

Nu m-am așteptat să fie o experiență așa frumoasă! Și pentru cei mici, dar și pentru mine! Am plecat de acolo cu zâmbetul pe buze și cu poze profesioniste ale celor doi pitici fotografiați pentru prima dată de altcineva decât de mami 😉

 


Antoaneta Smaranda

Antoaneta Smaranda a mers cu cei doi copii la o ședință foto beneficiind de oferta „39 RON: Fii Vedeta pentru O Zi cu o Sesiune Foto Profesionala + BONUSURI, Oferite de Sequoia Models!” pusă la dispoziție de către Coolbuy.ro

Experiențe povestite de: