Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

O seară la Bistro Duzilor 12

Săptămâna trecută am fost cu prietenul meu la Bistro Duzilor 12. După o săptămână nebună, tot ce ne doream era o seară liniștită, în care să ne bucurăm unul de celălalt fără să trebuiască să și gătim când ajungem acasă :), așa că ne-am decis să încercăm un voucher pentru un meniu cu fructe de mare.

Suntem amândoi înnebuniți după tipul ăsta de mâncare, iar “platoul imens pentru două persoane” promis în voucher cuprindea inele de calamari, creveți, fish fingers, clești de crabi, inele de ceapă și sos sweet chilli. Reducerea de preț era de 65%, astfel încât un meniu ajungea la 28 lei – o masă în oraș la un preț mai mult decât rezonabil.

Pentru noi a fost o experiență plăcută, începând cu plimbarea pe care am făcut-o până la restaurant. Bistro Duzilor 12 este cam la 10 minute de mers pe jos de Muncii sau Iancului. Dacă te grăbești sau ești singur la ore târzii, nu știu cât de mult te bucuri că trebuie să mergi pe niște străduțe de care n-ai mai auzit, dar pentru noi faptul că restaurantul e departe de zgomotul mașinilor și agitația specifice Bucureștiului a picat numai bine în seara aceea.

Restaurantul este amenajat într-o casă cu iz interbelic – evident, pe strada Duzilor, la numărul 12 – și are mese atât în interior, cât și în curte. Noi am preferat să stăm afară. Personalul ne-a întâmpinat zâmbitor și după ce am prezentat voucherul s-a grăbit să ne aducă mâncarea. Din câte am observat, mai erau vreo două cupluri care veniseră tot cu acest voucher.

“Platoul imens” așteptat s-a transformat în două platouri. Porțiile mi s-au părut suficient de mari, iar mâncarea a fost gustoasă. Mi-a plăcut mult sosul, care a mers de minune lângă creveți.

Am mai folosit vouchere de două ori până acum, e drept, pentru alte tipuri de experiențe. Am fost întrebată dacă am simțit că sunt tratată diferit față de alți clienți. Niciodată nu mi s-a întâmplat asta, cu atât mai puțin la acest restaurant, unde mi-a plăcut mult amabilitatea personalului.

Bistro Duzilor 12 pare a fi localul potrivit pentru cei ce își doresc o seară frumoasă într-o atmosferă intimă.

sursa foto


Miruna Meirosu

Miruna Meiroșu a gustat meniul de la Bistro Duzilor 12 cu voucherul „La numai 28 lei in loc de 78 lei! Un platou imens pentru 2 persoane (inele calamari 200g, creveti 200g, fingers fish 200g, clesti de crabi 200g, inele de ceapa 200g) + sos sweet chili numai la Duzilor 12!” oferit de FunkyBiz.ro

Experiențe povestite de: