Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Zumba! Zumba! Zumba!

… continuare de-aici.

Entuziasmul meu ajunsese la cote maxime. În sfârșit aveam o clasă de zumba în program. Am fost mai pregătită de data asta: mi-am luat prosop, sticlă cu apă. La recepție același băiat drăgălaș, care mi-a dat cheie și mi-a notat pe card că azi fac zumba.

Schimbat și năvălit în sala de zumba. O domnișoară tare frumușică urma să ne fie instructor de zumba. Eram doar vreo 3 fete pentru prima oară la ea. Fiecare dans era mai întâi explicat prin pași. Eu și muzica nu o să ne înțelegem niciodată, dar au fost melodii hip-hop, latino, orientale. Ce cântă Rihanna? R&B? Cred că și așa ceva.

Ușile erau larg deschise, astfel că aveam priveliște atât spre recepție, cât și spre sala de fitness. L-am zărit pe instructorul de biciclete dând indicații. Lumina era stinsă și atmosferă relaxată. Eram cam înghesuite, pentru că erau o grămadă de fete venite la dans. Dar instructoarea, Mădălina, a fost suficient de haioasa încât să nu ne pese prea tare.

„Unu, doi, trei pas. Sărim pe stangul” Eu: „Care e stângul?” (Mulțumesc, mamă, că ești stângace și mi-ai bulversat orientarea!) Și ce dacă eram o gașcă de gagici care se dădeau în spectacol? Am țopăit de ne-am zăpăcit, am dat din fund, am bătut din palme, am râs și am chicotit ca niște copii. Zumba este o idee genială, mai ales pentru cele care nu au parte de un bărbat dansator.

Abia aștept următoarea oră!


Alina Popa

Alina Popa îți povestește experiența sa cu voucherul „Incearca PILOXING, cel mai popular SPORT de la Hollywood, un mix de energie si dinamism ! 8 x piloxing; 8 x tae bo; 8 x zumba; 8 x fitness; 8 x sauna, la doar 79 lei, Exclusive Fitness, langa Mall Vitan” pentru a experimenta un sport nou.” de la  IzzyReduceri.ro.

Experiențe povestite de: