Lansare Redutti Experience

Postat la de redutti

București – Marți, 9 octombrie 2012

Redutti.ro, agregatorul reducerilor de grup din România, pornește azi campania Redutti Experience, o aventură în care bloggerii descoperă beneficiile cupoanelor de reduceri. Având o idee simplă, faptul că experiența proprie este cea mai valoroasă opinie, și cu un obiectiv clar, conturarea unei păreri personale asupra cupoanelor de reducere vândute în mediul online, Redutti Experience reunește impresiile a peste 20 de bloggeri cu privire la oferte pentru restaurante, servicii de îngrijire personală, de sănătate și timp liber.

La inițiativa Redutti, site-urile de reduceri colective partenere au pus la dispoziție bloggerilor implicați o mulțime de oportunități, precum cină pentru doi la restaurant, schimbare de look, terapii de medicină alternativă sau ședințe de echitație. Trăind aceste experiențe alături de bloggeri, utilizatorii vor afla cum să exploreze oportunitățile disponibile în proximitatea lor. Experiențele bloggerilor și profilele personale sunt disponibile în pagina dedicată a campaniei: http://www.redutti.ro/experience

„Redutti nu este la prima interacțiune de acest gen cu blogosfera. În primăvara lui 2011 am lansat o invitație similară, prin care cele 4 bloggerițe alese au folosit timp de o lună cupoane de reduceri pentru activitățile zilnice. În concordanță cu evoluția pieței și diversificarea ofertelor, am mărit echipa editorială, oferind astfel o perspectivă mai amplă asupra acestui segment al pieței de comerț electronic din România.” – a declarat Andrei Ștefan, manager Redutti.

Prin experiența celor aproape 2 ani de existență și prin relațiile dezvoltate cu partenerii săi, Redutti aduce zilnic unei comunități de peste 100.000 de abonați mai mult de 2.000 de oferte și se implică activ în piața de reduceri prin inițiative precum „Trăiește o lună pe cupoane”, „7 Reduceri” sau „Redutti Experience”, susținând efortul de creștere în cadrul acestui segment de comerț electronic prin educarea și informarea consumatorilor.

Redutti Experience este un efort comun al Redutti, agregatorul reducerilor de grup din România, și al site-urile partenere: Bestdealz.ro, Coolbuy.ro, Clickdeal.ro, Crocodilo.ro, Fundeal.ro, Funkybiz.ro, Getadeal.ro, Groupon.ro, InZonaTa.ro, IzzyReduceri.ro, Kuponiada.ro, Teamdeals.ro, Topdeals.ro și Zipbox.ro.

Redutti.ro este agregatorul ofertelor de tip reduceri de grup disponibile pe site-urile de profil din România. În loc să viziteze zeci de site-uri de profil, utilizatorii pot găsi într-un singur loc toate ofertele acestora, câștigând astfel timp și bani.

3 Responses to “Lansare Redutti Experience”

  1. Pasiuni nou descoperite | Alexandra Bideaua

    […] Pasiuni nou descoperite Posted on October 10, 2012 by admin Leave a comment Săptămâna trecută am avut marea bucurie să-mi mai adaug ceva pe lista de “€œPoți să-ți umpli timpul liber cu asta”: tir cu arcul la Citadel Archery Club, mulțumită celor de la BestDealz.ro, în cadrul campaniei Redutti Experience. […]

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>