Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Robin Hood la feminin

Săptămâna trecută am avut marea bucurie să-mi mai adaug ceva pe lista de “€œPoți să-ți umpli timpul liber cu asta”: tir cu arcul la Citadel Archery Club, mulțumită celor de la BestDealz.ro, în cadrul campaniei Redutti Experience.

Nu eram complet străină de tir, am mai făcut un curs de inițiere în urmă cu câțiva ani, așa că a fost o ocazie excelentă să-mi testez memoria musculară. Am avut parte de o oră de concentrare, efort intens și exersare a răbdării, sub îndrumarea unui instructor, cu tot echipamentul asigurat. Am nimerit ținta mult mai bine decât mă așteptăm, nu pe măsura experienței care trage spre 0.

Citadel Archery Club

Așa am ajuns să mă gândesc la săgeți din lemn de cedru, să mă-ntreb dacă am putea monta o țintă polifoam la birou, ce culoare mi-ar plăcea cel mai mult pentru o protecție de antebraț sau o tolbă și cum ar fi să fac tir cu arcul de pe cal.

Ce-mi place tare mult la tir cu arcul e că e un sport nepretențios, care-ți dă șansa să faci performanță indiferent de câți ani ai când te apuci. Totuși, e ridicat la rang de artă de oamenii care se pricep cu adevărat. Știrea de aici, de exemplu, mă fascinează. Fun fact: tirul cu arcul e sportul național în Bhutan.

Oferta este aici, iar dacă vă pasionează, asigurați-vă că vă faceți o programare cât încă nu se întunecă la 5. Sfatul meu e ca după să ajungeți și pe la masaj, o să ajute mult cu febra musculară.


Experiențe povestite de: