Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Canișul Blacky la veterinar

Se cunoaște cu siguranță că am una bucată caniș pe care o iubesc foarte mult. Transfer emoțional puternic pe biata potaie, motiv pentru care e un fel de lumina ochilor mei. Aceasta a fost introducerea pentru că subiectul e altul, legat foarte strâns de potaia personală.

Acum ceva vreme am fost întrebată de către cei de la Redutti, dacă aș vrea să văd cum e să îți iei un voucher și să testez una dintre sutele de oferte ce apar pe acest agregator. Of cors, când a venit vorba de ales un serviciu am ales „vaccin anual, deparazitare, carnet de sanatate, consultatie la 42 RON” la Filip Veterinarul, ofertă venită din partea Fundeal, în cadrul Redutti Experience. Zis și făcut, într-una din cele 14 zile de concediu pe care mi le-am permis (da, da! ați citit bine, 2 săptămâni de concediu legate, pentru că merit) l-am luat pe junior și am mers la o consultație și vaccinarea anuală. Și pentru că reușisem să îl pierd pe cel vechi, i-am făcut și carnet de sănătate.

Canișul Blacky

Cabinetul a fost foarte ușor de găsit, chiar vis-a-vis de Piața Domenii. Să vă zic că mi-a plăcut la nebunie cum este decorat cabinetul? Bine, pe caniș l-a lăsat perfect rece, ca un bot de cățel sănătos, dar eu m-am îndrăgostit de stickerul de pe perete, motiv pentru care l-am și tras într-o poză. Repede s-a pus de o consultație canișoasă, în care am aflat că avem tartru și trebuie să îl curățam cu ultrasunete, ni s-a luat temperatura și pac! vaccinul. În 15 minute am terminat, spre bucuria lui. Trebuie să recunosc că am avut oareșce emoții, doctor nou, voucher luat de la reduceri și știți poveștile care circulă pe net.

Ei bine, am fost de-a dreptul încântată. Ba chiar vom reveni la un detartraj cât de curând posibil, zic eu, peste vreo 20 de ani zice Black. Iată că a fost o experiență plăcută și pot recomanda cu plăcere Cabinetul Filip Veterinarul. Canișul le mulțumește pe această cale celor de la Redutti, ham!

 


Corina Georgescu

Corina Georgescu și-a dus canișul la Veterinarul Filip, pentru vaccin anual, deparazitare, carnet de sănătate, consultație la 42 RON, ocazie oferită de Fundeal.ro


Experiențe povestite de: