Vrei oferte noi prin e-mail?


« Înapoi la toate experiențele

Fotografii digitale imprimate

Astă vară o bună prietenă şi-a printat câteva fotografii de prin concedii şi atunci mi-am dat seama că şi eu aş avea niscaiva fotografii din momente frumoase pe care aş dori să le am şi într-un album. Da, îmi place să mă uit şi pe calculator prin miile de imagini – trăiască aparatul foto şi mai ales cardurile pe care putem stoca multe poze – dar alt farmec are un album frumos unde ai doar câteva imagini speciale.

Când am primit invitaţia de a încerca un cupon de reducere prin campania Redutti Experience recunosc că a fost dificil să aleg – mi-au plăcut vreo 3 oferte 😉 – dar în final am ales un cupon de la TeamDeals.ro care îmi permitea să printez la Imperium Print 50 de fotografii format 10×15.

Bineînţeles că abia din acest moment a început greul, întrucât din acele mii de fotografii trebuiau alese doar câteva. Aşa că am petrecut ore sortând, dar nu mă pot plânge: am revăzut imagini din vacanţe, de la botezul copilului, din primele luni ale lui Eric de viaţă şi multe altele. Momente plăcute, amintiri şi un timp petrecut tare frumos.

Imperium Print

Ştiind de la o altă prietenă despre un centru similar care avea program şi în weekend, am amânat încă două săptămâni să fac fotografiile – nu mă pot duce singură, poveste lungă, esenţialul fiind că nu pot merge bine în prezent singură. În weekendul în care eram toţi, a răcit soţul meu şi nu am reuşit să ajungem, iar în cel în care puteam ajunge, când sun aflu că au program doar 9-17 şi doar de luni până vineri. Mda, deloc încurajator. Dar, nu se putea să mă las aşa uşor.

I-am contactat pe cei de la Imperium Print şi am reuşit să găsim o soluţie: eu pun fotografiile pe un cont ftp, ei le downloadează, le printează şi le expediază prin curier. Aşa că am urmat procedura în cauză. Simplu şi de mare ajutor pentru cineva care nu poate ajunge la ei – şi un plus pentru ei din acest punct de vedere! M-a bucurat că au fost deschişi la o soluţie – de altfel expirase perioada voucherului cu puţine zile, dar nu a fost aceasta o problemă, l-au luat în calcul (încă un plus pentru ei).

Ceea ce începe ca o colaborare oarecum întâmplătoare ar putea însă continua întrucât am remarcat că ei fac multe materiale – fiind tipografie – şi cine ştie, s-ar putea să mai colaborăm pentru agenţia mea sau clienţii ei.

Printare foto

Cuponul de la TeamDeals.ro este primul cupon pe care îl utilizez. Aceasta în România, pentru că în Austria am folosit câteva cupoane dintre cele incluse în broşura cu care vine Wien Karte (cardul care oferă acces pe orice mijloc de transport în comun timp de 72 de ore şi în baza căruia se oferă multe reduceri la numeroase obiective turistice şi nu numai). Oferte de carduri am mai văzut, de la diverse site-uri de profil, dar cumva niciodată nu a coincis oferta lor cu ce îmi doream eu sau nu am văzut preţul ca fiind avantajos (mă uitasem mai demult la o jucărie pentru copil şi la un căruţ). Oferta de acum cu imprimarea fotografiilor este însă una de care m-am bucurat mai ales că mi-a şi permis să am totul practic din faţa calculatorului. O experienţă cu peripeţii, dar cu rezultat fericit în final!

Mulţumesc Redutti şi TeamDeals!


Loredana Pascal

Loredana Pascal a beneficiat de serviciile Imperium Print și se bucură în continuare de 50 de fotografii mărimea 10 x 15, cu numai 19 lei și 50% reducere la printare fotografii format A4, ofertă din parte Teamdeals.ro

Experiențe povestite de: