Despre Redutti

Posted by redutti & filed under .

Redutti este agregatorul de reduceri din România care adună zi de zi toate ofertele disponibile și le împachetează într-un email conform preferințelor tale. Fie că îți dorești să încerci un restaurant nou sau încerci să scapi de sutele de oferte la epilare definitivă, noi învățăm ce te interesează și ținem cont de asta.

Sistemul ingenios de sortare al ofertelor din spatele Redutti este ajutat de o întreagă echipă care se asigură mereu de bunul mers al mecanismelor, totul pentru ca tu să primești zi de zi la ora 08.00 ofertele de care ai nevoie. Facem asta din pasiune, pentru că și nouă ne place un deal bun.

La urma urmei, cui nu-i plac reducerile?

 

Înapoi în viitor…

În 2010 au apărut primele oferte de tip daily-deal și în România. În fiecare zi apăreau tot mai multe oportunități atât în oraș, cât și în afara lui, devenind mult mai greu de urmărit.

Fiecare membru al echipei Redutti a simțit la un moment dat nevoia de a găsi într-un singur loc toate ofertele și de a găsi ce-l interesează fără să piardă timp. Așa a luat naștere Redutti.ro, și de-atunci, zi de zi, ne ocupăm să îți facem viața mai ușoară și mai frumoasă.

 

Timpul și banii

… sunt două resurse foarte prețioase pentru omul modern.

Cu Redutti câștigi timp prețios abonându-te la un singur newsletter pe care-l construim cu mare atenție special pentru tine și economisești tot mai mulți bani cu fiecare ofertă cumpărată.

Oana, una din utilizatoarele noastre fidele, ne-a povestit cum după o săptămână plină, adoră în weekend să meargă la cumpărături, la restaurant sau în vacanță cu unul din multele cupoane achiziționate de-a lungul vremii.

Oana nu se plictisește niciodată, pentru că are Redutti peste tot.

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>