Toate problemele au solutii! 3 sedinte de psihoterapie, doar 98 de lei in loc de 360 de lei. Cabinet Individual de Psihoterapie Lidia Matei!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
98 Lei
În loc de 360,00 Lei
Site: ideals.ro
Discount: 73%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: expirat

Descriere

Toate problemele au solutii! 3 sedinte de psihoterapie, doar 98 de lei in loc de 360 de lei. Cabinet Individual de Psihoterapie Lidia Matei!

Valabilitatea ofertei: Voucherul este valabil pana la data 20 septembrie 2013, data pana la care trebuie sa te prezinti pentru a beneficia de prima sedinta.

Cate vouchere pot folosi: Poti cumpara oricate vouchere doresti, dar poti folosi numai unul in nume propriu. Pe restul le poti oferi cadou.

Contact: Pentru informatii suplimentare si programare, va rugam sa apelati Cabinetul Individual de Psihologie Lidia Matei la numarul de telefon 0745 972 429 sau prin e-mail la lidiamatei9@yahoo.com.

Program Cabinet Individual de Psihologie Lidia Matei:
Luni-Vineri: 09:00-19:00
Sambata: 10:00-13:00

Descrierea ofertei:

Nu dispera! Vinovatia, regretul si neputinta sunt stari naturale, pe care fiecare om le incearca in viata sa. Ele pot fi inlocuite cu bunavointa, speranta si implicare, printr-un proces simplu si firesc de intelegere a situatiei si de gasire a modului de rezolvare. Alege sa afli raspunsurile si solutiile problemelor tale prin sedinta de psihoterapie, in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Lidia Matei. Vei beneficia de 3 sedinte de psihoterapie, pentru numai 98 de lei in loc de 360 de lei, per sedinta de 60 de minute.
Sa te adresezi unui psihoterapeut cand ai o problema de viata, care te preocupa si iti afecteaza starea de bine, este acelasi lucru cu a merge la dentist cand ai o durere de dinti.

Oferta include: 3 sedinte de psihoterapie.

Depresia apare fara a te preveni si declansatorii ei pot fi: o mica schimbare, multe vesti proaste care se aduna deodata,aparitia unui copil. Acesti factori te pot pune intr-o stare de bezna, care, odata instalata iti provoaca o adevarata depresie. Oboseala si stresul pot deveni un rau cronic si iti pot altera libidoul,umorul si pofta de viata. Fobiile, panica, problemele obsesiv compulsive pot fi diverse forme ale anxietatii patologice. Anxietatea netratata poate deveni o boala.


Lidia Matei este licentiata in Psihologie-Sociologie, cu formare in Psihoterapia si Psihanaliza copilului si a adolescentului, in cadrul Fundatiei Generatia, posesoare a atestatului de libera practica obtinut in cadrul Colegiul Psihologilor, in domeniul Consiliere educationala, vocationala si a carierei. Detine o vasta experienta in consilierea copiilor prescolari si scolari, a adolescentilor si a parintilor, din 1998 si pana in prezent. Pe langa acestea, se mai ocupa si de aspecte ce vizeaza Psihologia transporturilor, Psihologia muncii si organizationala, Securitate si siguranta nationala.
In prezent, psihoterapeutul Lidia Matei isi desfasoara activitatea in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie, unde detine cazuri de:
- copii prescolari, care se confrunta cu diverse tulburari de personalitate, de exemplu probleme de separare fata de parinti, incapacitatea de adaptare la un mediu nou, de multe ori manifestate prin crize de plans, negare, enurezis etc;
- scolari cu rezultatele scazute la invatatura, deficit de atentie si hiperexcitabilitate, aparitia unor ticuri, minciuna, fuga, furtul, tulburari de somn;
- adolescenti care se confrunta cu dificultatea de trecere de la copilarie la varsta adulta, probleme de identitate etc.;
- adulti care se confrunta cu stari de depresie, atacuri de panica, fobii, teama de singuratate, idei obsesionale, disfunctii sexuale, probleme legate de infertilitate de natura psihogena, adoptie etc.
Situatii in care este recomandat sa apelati la un psihoterapeut:
Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la psihologi si psihoterapeuti pentru a discuta intr-un mediu detasat si dezinvolt despre diversele situatii problematice din viata personala. Este recomandat ca, in momentul in care simtiti ca este timpul sa va verbalizati problemele, sa apelati la un terapeut care sa cunoasca toate etapele prin care dumneavoastra trebuie sa treceti pentru a obtine starea benefica pe care o cautati.
Puteti, desigur, sa discutati cu apropiatii dumneavoastra, deoarece acestia sunt cei mai accesibili si de incredere, insa nu este intotdeauna o solutie potrivita, deoarece un specialist are experienta si devotamentul necesar pentru a va ajuta!
Acest ajutor este indicat mai ales in situatia in care dumneavoastra aveti stari constante care depasesc cateva luni, depresii sau angoase, insomnii sau fobii etc. Pentru astfel de cazuri, este recomandat sa participati la sedintele de psihoterapie pe care le puteti obtine prin achizitionarea voucherului Yabadu la cabinetul doamnei psiholog Matei Lidia.
Psihoterapia este benefica in situatii cum sunt:
- Rupturi;
- Divort;
- Infidelitate;
- Complexe;
- Relationare sociala;
- Doliu.
- Depresia
- Atacul de panica
- Fobii
- Tulburari de vorbire
- Tulburari alimentare: anorexia,bulimia,obezitatea etc.
- Tulburari de comportament
- Tulburari de somn: insomnia, enurezis etc.
- ADHD
- Adoptie
- Singuratatea.
Psihoterapia psihanalitica te poate ajuta sa depasesti problemele emotionale, relationale, te poate ajuta sa gasesti raspunsuri sau sa faci acele schimbari pe care nu ai reusit pana acum sa le faci singur.
Reduceri similare