Silueta redefinita cu 3 sedinte Radiofrecventa tightening sau Cavitatie, numita si liposuctie virtuala! Tonifiere, eliminare celulita si centimetri in minus, doar la salon Studio Estetica!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
89 Lei
În loc de 239,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 63%
Oraș: Cluj-Napoca
Cupoane comandate: 19
Valabil încă: expirat

Descriere

Terapia cu radiofrecvente este un tratament estetic non-ablativ,ceea ce inseamna ca actioneaza direct in profunzimea pielii, fara a afectastratul de la suprafata. Acest tratament utilizeaza o frecventa radiocapacitiva pentru a recontura pielea si a-i reda fermitatea, incurajand totodata producerea colagenului. Spre deosebire de laser, radiofrecventele incalzesc mezodermul si hipodermul, atragand colagenul spre suprafata.
Terapia cu radiofrecvente realizeaza activarea circulatiei sangvine si drenarea limfatica, intensificarea proceselor de regenerare ale pielii si producereacolagenului si a elastinei. In timp, pielea cu riduri si lipsita deleasticitate devine mai neteda, ferma, tonifiata si cu o structura imbunatatita. Tratamentul se poatre aplica pe orice suprafata a corpului: fata, gat, decolteu, abdomen, coapse, etc.
Radiofrecventa actioneaza prin unde ce determina o lipoliza selectiva pana in straturile cele mai profunde ale tenului. Undele conduc o temperatura ridicata de 60-65 grade in profunzimea tesuturilor, in timp ce la suprafata pielii temperature se mentine la 40-42 de grade.
Tocmai aceasta temperaturae ridicata determina contractia fibrelor de elastina si colage, ce are ca efect netezirea si tonifierea tenului. Totodata are loc lipoliza grasimilor si drenajul reziduurilor adipoase.
Cavitatia (liposuctia virtuala) reprezinta o alternativa la liposuctia traditionala, chirurgicala, prin care se elimina grasimile localizate indiferite zone ale corpului. Cavitatia contribuie la combaterea celulitei, aadipozitatii subcutanate, la atenuarea maxima a vergeturilor si implicit laremodelarea corporala.
Cavitatia prin ultrasunete este o procedura eficienta si sigura prin care sepot elimina nechirurgical si fara durere, depozitele de grasime de pe abdomen,de sub barbie, de pe brate, solduri, fese si coapse.
Efectul de cavitatie este realizat in tesutul adipos prin intermediul undelorsonore de inalta frecventa (20 - 70 KHz), peste pragul de audibilitate umana,adica a ultrasunetelor. Procedura are la baza tehnologia folosita si inscanarile prenatale, fapt care dovedeste atat caracterul neinvaziv cat si lipsaefectelor nocive.