Scapa de ochelarii de vedere si lentilele de contact si dobandeste o vedere clara, fara bisturiu, in doar 8 minute! Interventie laser iLASIK pentru corectarea defectelor de vedere la ambii ochi la WEST EYE HOSPITAL. Tehnologia unica in Romania, precizie 100% si recuperare ultra rapida!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
4.950 Lei
În loc de 6.710,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 26%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Voucherul poate fi achizitionat in perioada campaniei 24.09.2018 - 09.10.2018 (inclusiv) si poate fi utilizat 1 luna de la incheierea campaniei pentru consultatie si interventia iLASIK.
Ai un smartphone? Arata voucherul direct de pe telefon atunci cand mergi sa folosesti serviciul! Nu este nevoie sa mai printezi si voucherul!Cui i se recomanda iLASIK?
- CELOR CARE AU VICII DE REFRACTIE: MIOPIE, HIPERMETROPIE si ASTIGMATISM
- celor care au peste 18 ani (cu dioptrii stabile de minim 1 an) si poarta lentile de contact sau ochelari de vedere;
- celor care nu au alte afectiuni ale ochiului (keratoconus, glaucom, cataracta, s.a.);
- celor care nu au boli sistemice sau afectiuni autoimune.
Inainte de interventia propriuzisa pacientul este supus unor investigatii complete cu aparatura de ultima generatie, pentru a se diagnostica exact problema de vedere si a se putea corecta prin tratamentul iLASIK.
Este realizata o harta tridimensionala unica a imperfectiunilor globului ocular. Datele obtinute sunt introduse in memoria calculatorului laserului, astfel corectia viciului de vedere este precisa si individualizata.
Avantajele metodei iLASIK:
     - succesul operatiei iLASIK se datoreaza realizarii flapului cornean prin metoda INTRALASE (laserul fara microkeratom – bisturiu);
   - determinarea grosimii si a diametrului flapului se realizeaza cu ajutorul tehnologiei computerizate;
     - prin utilizarea unei tehnologii computerizate, interventia este personalizata;
     - procedura nu este dureroasa, asupra corneei actionandu-se cu o presiune mult mai mica;
     -persoanele care au o cornee mai subtire pot fi operate prin metoda iLASIK, pentru ca se poate realiza un flap mult mai subtire decat cu microkeratomul (bisturiul);
     - acest tip de interventie este mai putin riscanta in cazul unei sensibilitati crescute a ochilor;
     - risc scazut de alergii dupa efectuarea operatiei;
   - riscul de alunecare a flapului si de cutare este mult mai mic datorita refacerii imediate a marginilor flapului;
     - perioada de refacere a pacientului este mult mai scurta datorita alipirii imediate a flapului, pacientul putand sa isi reia activitatile chiar de a doua zi (cu respectarea regulilor prezentate de medic).
Inaugurat in 2010, WEST EYE HOSPITAL este primul spital privat de oftalmologie din Romania. Este cel de-al cincilea spital din lantul WEST EYE HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de patru centre in Turcia si doua in Irak. WEST EYE HOSPITAL este primul spital din Romania in care salile de operatii sunt dotate cu sistemul de circulatie a aerului HEPA si care foloseste tratamentul cu Laser Excimer si cel cu Laser personalizat iLASIK (unic in tara noastra).
WEST EYE HOSPITAL detine 2 sali de operatie, o sala Laser Excimer - Intralase, 6 cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si 5 rezerve pentru pacienti. Este un centru medical cu dotari de ultima generatie, unele dintre acestea unice in Romania, putandu-se realiza variate tipuri de investigatii si tratamente pentru problemele oftalmologice. O facilitate in plus pentru pacienti este optica medicala aflata la parterul spitalului.
WEST EYE HOSPITAL isi propune sa ofere prin intermediul spitalului din Bucuresti cele mai bune servicii de oftalmologie din Romania, la cele mai inalte standarde de calitate, prin intermediul unei echipe de medici de inalta competenta profesionala.

Condiții de utilizare