Epilare definitiva E-Light! Alege 1 sau 2 sedinte pentru 5 zone: picioare lung, brate, inghinal total, interfesier si axila! Scapa de firele de par pentru totdeauna! Tehnologia E-Light combina LASERUL, lumina intens pulsata cu Radiofrecventa! Salon de Lux, Forever20!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
295 Lei
În loc de 970,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 70%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 7
Valabil încă: expirat

Descriere

Lumina intens pulsata impreuna cu radiofrecventa are o puterea de penetrare la o adancime de 3 ori mai mare decat a aparatelor IPL/SPL, este un tratament nedureros si poate fi folosit indiferent de pigmentul pielii si tipul firului de par, fara restrictie si fara risc!
Utilizeaza  un spectru de lungimi multiple de unde si lumina, care genereaza caldura, ce actioneaza in acelasi timp asupra  straturilor de piele diferite. Astfel fasciculul luminos patrunde in tegument, unde este atras de pigmentul firului de par, distrugand  radacina. Aceasta tehnologie este capabila sa distruga definitiv firele de par, dar trateaza si leziunile pigmentare, leziunile vasculare si regenereaza pielea.
Sunt necesare 12-18 sedinte la interval de 4 pana la 6 saptamani pentru o reducere semnificativa a numarului de foliculi pilosi.
 
In sectiunea Descriere, gasesti tot ce trebuie sa sti despre epilarea definitiva!