Ideal pentru o ESCAPADA ROMANTICA in cuplu! Sejur de lux la Comfort Suites 5* din Predeal! Cazare 1-3 nopti pentru 2 in Suita Standard, Suita sau Apartament Suita Deluxe cu mic dejun inclus si acces piscina, sauna, jacuzzi! Oferta valabila pana pe 31.03.2017

248 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 17%
Oraș: National
Cupoane comandate: 157
Valabil încă: 38 de ore

Descriere

Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii)!
Hotelul Comfort Suites 5*din Predeal este singurul hotel de cinci stele din Predeal si printre putinele hoteluri high class de pe Valea Prahovei, ce reuseste sa aduca luxul autentic intr-un peisaj pitoresc, de neuitat. 
Camerele, dotate dupa cele mai inalte standard, va intampina cu un romantic  pat  matrimonial cu baldachin decorat cu petale de trandafir ; puteti admira superbul peisaj montan vizibil chiar de la fereastra camerei dumneavoastra.
Restaurantul Libanez  ofera oaspetilor specialitatile culinare care acopera o vasta gama multiculturala si o atmosfera unica.