Epilare definitiva cu tehnologia franceza SPL Yperion! Pachet 1-3 sedinte SPL inghinal total sau pachet 2- 6 sedinte zona la alegere: axila, linie bikini, barbie, inghinal partial, mustata, perciuni, pometi! Exclusiv pentru doamne!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
59 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 71%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 38
Valabil încă: expirat

Descriere

Te rugam sa citesti cu atentie in CONDITIILE DE UTILIZARE contraindicatiile si  modalitatea de ingrijire a pielii  pre si post sedinta SPL.
Specialistii afirma ca noul si unicul patent SPL (square pulse light) de la Yperion, reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL.
SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament”. Lumina intens pulsata penetreaza pielea si este absorbita de melanina din firele de par.
Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea se transforma in caldura iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina iar fire de par cad in 10-14 zile.