Balonare, oboseala, stare proasta? Detoxifierea intregului organism prin Hidrocolonoterapie - cu tehnologie de ultima generatie! Procedura eleganta de curatare a colonului ce iti confera o stare generala de bine! Consultatie si 1, 3 sau 5 sedinte, locatie eleganta, profesionalism, vis-a-vis de Spitalul Fundeni

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
100 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 43
Valabil încă: expirat

Descriere

Cu ajutorul hidrocolonoterapiei se realizeaza curatarea intr-o maniera blanda a colonului de reziduri, paraziti, toxine, gaze, in acest mod realizandu-se o detoxifiere a intregului organism. Totodata se amelioreaza excelent starea generala a pacientului.
Hidrocolonoterapia ajuta la controlarea a numeroase boli precum cele digestive, dar si dermatologice precum: urticarii, alergii, iritatii cutanate, acnee, psoriazis, celulita.
De asemenea curatarea colonului prin hidrocolonoterapie ajuta pacientul inca dupa prima sedinta sa scada in greutate cateva kilograme.
Hidrocolonoterapia se realizeaza cu ajutorul unui aparat special, computerizat extrem de sigur, procedura devenind foarte usor de suportat pentru pacient.
De asemenea este important de mentionat ca hidrocolonoterapiei trateaza si previne cancerul de colon,  sindromul colonului iritabil, disfunctii hepato-biliare, terapia bolii varicoase, cefalee, dureri menstruale, stari de depresie, iritabilitate, greata, disfunctii ale prostatei, cistite, anexite si ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine.