Freeze & Slim cu CRIOLIPOLIZA! Alege 2, 4, 6 sau 8 aplicari CRIOLIPOLIZA cu Laser Soft si Radiofrecventa! Ingheti celulita si elimini garantat pana la 40% din tesutul adipos. Maximizeaza efectele de conturare si fermitate!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
198 Lei
În loc de 780,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 75%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 26
Valabil încă: expirat

Descriere

Aparatul are un singur capat de tratament ce se aplica pe rand pe fiecare zona (30 minute / zona). Prin 2 aplicari se trateaza 1 zona dubla (de exp. fese sau aripioare).
Procedura de Criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat, avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum si laser soft care ridica pliul de grasime si sparge nodulii de grasime existenti. Astfel grasimea este separata si izolata, iar restul tesutului si fibrele de colagen sunt protejate. In timpul procedurii de criolipoliza se distruge intre 25% si 40% din tesutul adipos. Pot fi tratate toate zonele care au minim 2,5 cm de grasime intre piele si muschi. 
Poeme Salon iti oferta toate serviciile de beauty pe care le doresti. Salonul foloseste doar produse de cea mai buna calitate, astfel tu vei avea parte de o calatorie deosebita in lumea fascinanta a frumusetii!