Eficient si rapid - slabit extra in kg si cm cu EMS MihabodyTech! Alege 3 sau 5 sedinte de antrenament pentru un corp de invidiat in timp record! 20 minute de antrenament EMS echivaleaza cu 6 antrenamente de fitness

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
98 Lei
În loc de 225,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: expirat

Descriere

Tehnologia EMS este un avantaj inovativ care foloseste principiul antrenamentului prin electrostimulare activa. Presupune un antrenament individual ce se efectueaza cu ajutorul unor miscari de baza sub supravegherea unui antrenor personal. In timpul antrenamentului imbraci un costum special conectat la o consola de control, de unde antrenorul, in functie de conditia ta fizica si rezultatele pe care doresti sa le obtii seteaza intensitatea antrenamentului!Nu exista limite de intesitate si de cantitate decat rezistenta proprie! 
Spre deosebire de exercitiile de fitness obisnuite, cu ajutorul aparatului EMS  tonifiezi si antrenezi concomitent toate grupele musculare cu ajutorul unui curent alternativ de intensitate mica, fiind o metoda nu numai sigura, dar si deosebit de eficienta, deoarece implica 90% din musculatura corporala.
Antrenamentul Miha Body Tec are nenumarate avantaje: te ajuta sa economisesti timp, o sedinta avand durata de doar 20 minute, esti sub atenta supraveghere a antrenorului personal si lucrezi simultan toate grupele musculare, inclusiv cele situate in profunzime.
De asemenea protejeaza articulatiile, scade numarul de kilograme in plus, reducerea celulitei,  sporirea fortei musculare, cresterea rezistentei la efort fizic, fortifica tesutul conjuctiv,  stimuleaza circulatia sangelui, reducerea durerile de spate, are rezultate vizibile si tangibile in scurt timp.