Solutia ta preferata pentru un trup perfect FARA CELULITA! Elimina definitiv pana la 40% din stratul adipos si ingheata celulita la -12 grade! Mega-pachet CRIOLIPOLIZA cu Laser Soft, 4, 8 sau 12 aplicari, Presodrenaj si Bonus: XBody! Recapata-ti silueta zvelta fara efort si fara diete!

319 Lei
În loc de 999,00 Lei
Site:
Discount: 68%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 33
Valabil încă: 30 de ore

Descriere

Sedinta de criolipoliza presupune aplicarea unui capat de aparat pe zona tratata ce raceste suprafata respectiva pana la  -12 grade, dar in acelasi timp protejeaza nervii, epiderma si tesutul muscular. Celule adipoase astfel racite intra astfel in apoptoza (forma a mortii celulare programate, proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca raspuns la un anumit semnal) si sunt eliminate gradual, reducand grosimea stratului de grasime.
Printr-o singura aplicare sunt distruse pana la 100 de milioane de celule grase, iar tu scazi cu 1-2 masuri la haine. Tratamentul este total nedureros si se lucreaza la nivelul stratului de grasime fara a afecta pielea. Rezultatele incep sa fie vizibile dupa 15 zile, dar rezultatul maxim se atinge dupa 6 saptamani, cand au fost eliminate din organism toate celulele distruse. Dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.