Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Da jos colaceii de grasime si arde caloriile cu antrenamentul eficient MihaBodyTech! Impinge-ti limitele si antreneaza-te intens 1 LUNA NELIMITAT cu antrenor personal!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
298 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 63%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 5
Valabil încă: expirat

Descriere

Spre deosebire de exercitiile de fitness obisnuite, cu ajutorul aparatului EMS  tonifiezi si antrenezi concomitent toate grupele musculare cu ajutorul unui curent alternativ de intensitate mica, fiind o metoda nu numai sigura, dar si deosebit de eficienta, deoarece implica 90% din musculatura corporala.
Antrenamentul Miha Body Tec are nenumarate avantaje: te ajuta sa economisesti timp, o sedinta avand durata de doar 20 minute, esti sub atenta supraveghere a antrenorului personal si lucrezi simultan toate grupele musculare, inclusiv cele situate in profunzime.
 

Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei si complexelor pe care aceasta le aduce cu sine. Dintre remediile naturale, masajul ocupa un loc central, si o cale care nu ar trebui evitata. Acesta reprezinta una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita care poate aparea pe abdomen, coapse, fese, uneori pe brate sau in alte locuri de pe corp.

 

 

Presoterapia iti va fi stimulata circulatia sangvina si limfatica, iar metabolismul celular va fi intensificat, astfel ca reziduurile rezultate din distrugerea celulelor adipoase si toxinele sunt eliminate rapid din organism.

 

Impachetarile vor reda elasticitatea si catifelarea pielii in timp ce elimina toxinele din tesuturi, accelereaza arderea grasimilor si diminueaza aspectul de coaja de portocala. Temperatura ridicata  genereaza cresterea metabolismului celular, relaxarea musculara, vasodilatatia capilara si arteriala.