Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Adio diete, adio timp pierdut la sala! Antreneaza-te super-eficient si RAPID cu aparatul XBODY! Iti propunem 1 sau 2 luni de antrenament NELIMITAT, in care garantat iti vei trasnforma silueta. In doar 20 de minute sunt lucrate toate cele 9 grupe de muschi si reusesti sa arzi pana la 2500 de calorii

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
329 Lei
În loc de 1.000,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 6
Valabil încă: expirat

Descriere

Conceptul german XBody utilizeaza curentul de slaba intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor fizice. In cadrul antrenamentului tu imbraci un costum cu electrozi dispusi in puncte cheie. Acest costum este conectat la o consola de unde este setata intensitatea antrenamentului.
Impulsurile transmise de catre aparatul de ultima generatie ajung la echipamentul special provocand contractii musculare. Aceste contractii musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort. Electrozii sunt plasati astfel incat sa stimuleze toate cele 9 grupe de muschi (90% din musculatura organsimului), inclusiv muschii situati in profunzime. In cadrul antrenamentului propriuzis arzi  aproximativ 500 de calorii, dar datorita efortului organsimul tau va arde in urmatoarele 48 de ore inca 2000 de calorii, deci in total 2500 calorii.
Antrenamentul XBody are loc sub atenta supraveghere a antrenorului personal. Acesta iti va indica ce exercitii trebuie sa efectuezi si va seta intensitatea antrenamentului astfel ca tu sa te simti comod in timpul exercitiilor si totodata sa obtii rezultatele dorite.