Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Super-Oferta pentru MASAJ la alegere dintre: anticelulitic, relaxare sau terapeutic! Alege 2, 3, 5 sau 10 sedinte de masaj si lasa-ti simturile rasfatate, silueta remodelata si vindeca in mod natural!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
50 Lei
În loc de 150,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 67%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 26
Valabil încă: expirat

Descriere

Masajul anticelulitic este o metoda 100% naturala si foarte eficienta de a combate celulita! Prin miscari speciale de masaj este stimulata circulatia sangvina si circulatia limfatica. Se Actioneaza direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor.
Daca vrei doar sa te relaxezi, poti inlocui masajul anticelulitic cu masaj de relaxare, sau orice alt tip de masaj disponibil la Tania Spa!
Prin vacuum se  realizeaza un masaj in profunzime cu efect de eliminare a celulitei. Tratamentul se efectueaza local prin aspiratie (datorat efectului de vid din capul aparatului) si sunt distruse astfel blocurile de grasime, sunt dislocati nodulii anticelulitici, este stimulata circulatia sanguina si limfatica. Pielea isi recapata fermitatea si luminozitatea.