Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Super-Promo, 950 lei pentru 3 implanturi sau 1900 lei pentru 8 IMPLANTURI DENTARE! Tomografie dentara inclusa pentru diagnostic precis - cost zero si coroana dentara zirconiu, doar 1100 lei! Pachet complet: implant calitate superioara, bont de vindecare si bont protetic, consult medic specialist! OFERTA SPECIALA la Centro Italiano di Implantologia din Spitalul privat Monza!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
650 Lei
În loc de 4.000,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 84%
Oraș: National
Cupoane comandate: 247
Valabil încă: expirat

Descriere

Oferta include, de asemenea, manopera chirurgicala de inserare a implantului realizata de medicul chirurg; indicatii postoperatorii si control postoperator; inserarea bontului de vindecare; inserarea bontului protetic si anestezia locala.
Gratie unei investitii in tehnologie de ultima generatie, acum poti beneficia in Spitalul Monza de tomografie dentara.
In cadrul promotiei IzzyReduceri.ro pretul pentru aceasta procedura este zero lei (pretul de lista este 750 lei)
Tomografia dentara furnizeaza  imagini reale, reproduce cu maxima acuratete structurile aparatului dento-maxilara. Diagnosticul este precis – reproducerea reala, tridimensionala a danturii conduce la masuratori exacte. Medicul poate investiga atent, milimetru cu milimetru fiecare componenta anatomica a danturii dumneavoastra si va folosi aceste informatii  vitale pentru tratament cu implanturi si cu aditii osoase.
Bucura-te de un zambet complet functional si estetic natural! Dintii aplicati pe implant functioneaza la fel ca dintii naturali, nu vei simti nicio diferenta! Implantul dentar nu afecteaza in niciun fel dintii invecinati, iar gingia ramane sanatoasa.
 Implantul dentar este recomandat de la lipsa unui singur dinte pana la reconstructia dentara a unui intreg maxilar. 
Dintii sustinuti de implanturi arata si functioneaza precum dintii naturali! Alege cu incredere cea mai eficienta optiune de reconstructie dentara, implanturile!