Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Lifting facial nechirurgical cu procedura de ultima generatie: 10 / 20 FIRE PDO Screw si Terapia Vampir (PRP) sau injectare Toxina Botulinica! Spune adio ridurilor incapatanate si arata mai tanara cu 10 ani INSTANT! Super-promo la clinica eleganta, zona Primaverii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
949 Lei
În loc de 1.627,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 42%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: expirat

Descriere

In functie de nevoile tale, firele se pot folosi la nivelul intregii fete, pentru ameliorarea gusei, reconturarea liniei mandibulare, liftarea sprancenelor, netezirea ridurilor fumatorului ("smoker lines") si ridicarea colturilor gurii, respectiv ameliorarea ridurilor "marionette".
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.
Injectarea este o procedura estetica neinvaziva, relativ simpla, deloc dureroasa, ce nu necesita perioada de recuperare. Efectele sunt reversibile dupa aproximativ 6 luni.
Injectarea propriu zisa este o procedura care dureaza cateva minute dar efectul vizibil apare abia dupa cateva zile. Se instaleaza progresiv si devine complet la 14 zile.
Pacientul se poate intoarce la o activitate relativ normala imediat dupa injectare sau dupa 2-3 ore de repaus cu gheata aplicata local, dar va evita in urmatoarele zile masajul local, expunerea la soare, sauna, efortul fizic. Machiajul este permis dar cu manevre precaute.
Usoare semne de inflamatie (roseata, edem, durere) pot aparea la locul de injectare dar sunt pasagere. Un mic hematom se poate produce ocazional prin lezarea unui vas in momentul patrunderii acului. Daca aparitia lui nu a putut fi prevenita prin aplicarea de presiune si gheata local, el se va resorbi in 6-8 zile, timp in care va fi camuflat cu machiaj.
Terapia PRP reprezinta o solutie alternativa la injectarea cu substante chimice sau artificiale, construind o bariera naturala impotriva imbatranirii tenului si combaterea efectelor negative ale mediului. Spre deosebire de procedurile clasice de injectare cu substante straine, riscul aparitiei afectiunilor este inexistent, data fiind compatibilitatea biologica perfecta a substantei injectate.