Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabit in cm si tonifiere instant, fara efort: combinatia imbatabila dintre masajul transdermic cu DERMOCELL (tehnologia Body Health + LED Laser) si IMPACHETARI la TERMOCUVERTA! Alege 5 sau 10 sedinte si elimini celulita si aspectul de coaja de portocala si iti recapeti fermitatea pielii RAPID si eficient!

219 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: 19 ore

Descriere

Masajul transdermic cu revolutionarul DermoCell, tehnologia Body Health amplificata cu terapia LED Laser este inamicul No.1 al celulitei! Trateaza absolut orice stadiu al celulitei (edematoasa, fibroasa, dureroasa) cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. Revolutionara tehnologie efectueaza  un masaj transdermic in porfunzime ce distruge nodulii celulitici si netezeste pielea, in timp ce tonifiaza si accelereaza circulatia limfatica si sanguina! Astfel sunt eliminate depozitele localizate de grasime, tesuturile sunt defibrozate si este marita elasticitatea pielii!
Prin masajul transdermic efectuat in profunzime, DermoCell Expert  trateaza si previne aparitia celulitei, chiar si pe cea persistenta de gradul IV, elimina depozitele localizate de grasime, defibrozeaza tesuturile si imbunatateste elasticitatea epidermei! Totodata este stimulata sinteza de colagen si contribuie la eliminarea completa a celulitei! Rezultatele sunt vizibile dupa primele 4 sedinte!
Impachetarile la termocuverta ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.