Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ritual rasfat pentru EL! Relaxeaza-te si elibereaza-ti mintea! Alege sesiune completa de rasfat ce include ritual balinez de spalare a picioarelor cu rose water, masaj balinez sau Lomi Lomi, momentul tau de relaxare dupa masaj si un ceai savuros pe terasa cu priveliste asupra orasului! Vezi si pachetele pentru rasfat in doi, ritual pentru ea, masaj Shiatsu sau masaj la 4 maini

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
89 Lei
În loc de 170,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 48%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 26
Valabil încă: expirat

Descriere

Ritualul balinez de spalare a picioarelor este foarte placut si te pregateste pentru o stare de adevarat rasfat si relaxare. Picioarele sunt scufundate intr-un bol in care se adauga flori, apa de trandafir, citrice si sare din flori de portocal. La final se efectueaza un masaj usor si relaxant.
Masajul balinez combina mai multe tehnici asiatice: chinezesc, indian, indonezian si ayurvedic si are ca scop redarea armoniei copului fizic-mental-emotional sau, cum i-am spune noi mai poetic rasfat pentru trup, minte si suflet!
Masajul Lomi Lomi isi are originile in Hawaii si are ca scop eliminarea blocajelor, dandu-i energiei o noua directie pentru vindecare la nivel mental, emotional si sentimental.