Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Dinti mai albi cu pana la 7 nuante intr-o singura sedinta de tratament! Super-wow! Prinde oferta pentru ALBIRE DENTARA profesionala Lampa Philips ZOOM WhiteSpeed cu LASER + periaj profesional si zambeste pana te dor obrajii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
279 Lei
În loc de 900,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 69%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 17
Valabil încă: expirat

Descriere

Sistem de albire activat de lumină

De ce să aştepţi rezultatele, atunci când poţi avea dinţi mai albi acum? Cu lampa Philips ZoomWhiteSpeed​​, poţi obţine un zâmbet mai alb în doar o vizită de 45 minute în cabinetul stomatologului tău.
Tehnologie cu activare la lumină pentru albire puternică - Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed ​​utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea pentru rezultate maxime în timp minim.
Recomandat şi administrat de către medicul tău stomatolog - Philips Zoom WhiteSpeed se administrează de către medicul tău stomatolog, astfel încât ştii că este cea mai bună şi mai sănătoasă opţiune pentru dinţii tăi.
Dovedit a fi sigur şi eficient pentru dinţi şi gingii - Lampa Philips Zoom WhiteSpeed este susţinută de studii care au demonstrat că este sigură şi eficientă pentru dinţii şi gingiile tale. 95% dintre pacienţii chestionaţi sunt de acord că lampa Philips Zoom WhiteSpeed ​​produce rezultate excelente.
Setări de intensitate reglabile - Spre deosebire de alte sisteme de albire, Philips Zoom WhiteSpeed ​​are setări de intensitate reglabile şi poate fi personalizat pentru a elimina sensibilitatea şi a-ţi maximiza astfel confortul. De fapt, peste 99% dintre persoanele chestionate au experimentat o sensibilitate uşoară sau nu au experimentat deloc sensibilitate cu lampa Philips Zoom WhiteSpeed.