Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

APARAT DENTAR nedetectabil din safir sau aparat cu bracketi metalici pentru DINTI PERFECTI si frumos aliniati! Este solutia preferata a vedetelor de la Hollywood pentru indreptarea dintilor si un zambet perfect

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
890 Lei
În loc de 1.800,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 51%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 19
Valabil încă: expirat

Descriere

Aparatul dentar fix este cea mai simpla si mai rapida solutie pentru indreptat dintii indiferent de varsta si aproape indiferent de problema de ortodontie!
Te temi ca iti va fi greu sa te acomodezi cu aparatul dentar? Stai fara griji! Acesta este confenctionat dintr-un material usor, cu care te vei acomoda instant!
Desi aparatul dentar cu bracketi metalici este cea mai economica solutie, aparatul dentar din safir este solutia cea mai estetica, aparatul fiind practic invizibil si prezinta mai multe avantaje!
Aparatul dentar fix cu bracketi din safir se remarca fata de celelalte aparate cu bracketi (metalici, ceramici sau de plastic) prin faptul ca este insesizabil! Bracketii sunt fabricati din safir sintetic transparent ce este compatibil cu smaltul dintilor si nu permite acumulari ale placii bacteriene sau patarea.
Pe langa dintii drepti si frumosi, aparatul dentar are si alte beneficii asupra sanatatii tale! Corecteaza ocluzia (muscatura) ce se reflecta si asupra digestiei tale. De asemenea unele dureri de spate sau de cap pot fi cauzate de o ocluzie gresita.
Citeste aici despre experienta colegei noastre care a purtat aparat dentar cu bracketi! A fost foarte incantata de rezultat!