Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Descopera pe pielea ta secretul relaxarii autentice! Scapa de stres si incanta-ti trupul cu 3 sedinte de MASAJ la alegere! Poti opta pentru drenajul limfatic, masaj Shiatsu, Lomi-Lomi, relaxare sau masaj combinat! Tehnicile speciale efectuate de terapeutii cu experienta iti vor reda energia si pofta de viata!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
129 Lei
În loc de 260,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 26
Valabil încă: expirat

Descriere

Masajul Shiatsu este un mod de relaxare si, in acelasi timp, o modalitate holistica de tratare a organismului. Conform traditiilor asiatice, exista 12 meridiane de energie ale corpului, ce formeaza o adevarata ,,harta” a trupului uman. Presopunctura exercitata in anumite puncte, situate pe ,,harta” corpului, elibereaza tensiunile musculare, enregetice, stimulează imunitatea, previne si amelioreaza diverse afectiuni. Dupa o sedinta de masaj shiatsu te vei simti relaxat si revigorat, oboseala si anxietatea va fi indepartata, durerile si tensiunile musculare vor disparea, iar presiunea arteriala va fi reglata.
Practicat din timpuri stravechi in Hawaii, masajul Lomi Lomi este pasaportul catre un taram exotic, in care stresul si oboseala dispar, facand loc relaxarii si optimismului. 
Ritualul Lomi-Lomi este efectuat in asa fel incat sa induca o stare de relaxare profunda prin concentrarea atentiei asupra senzatiilor fizice, in timp ce gandurile, stresul, oboseala sunt uitate.
Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic efectuat manual sau cu bete de bambus! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masaj regulat, poti scapa in totalitate de ea.
 
Masajul de relaxare iti confera o stare generala de bine.  Iti imbunatateste circulatia sangelui si circulatia limfatica, ajuta la  eliminarea stresului, anxietatii, insomniilor si  accelereaza eliminarea toxinelor din organism.